Mijn favorieten

Kantoor Ede gaat verhuizen!

Op 11 mei aanstaande verhuist kantoor Ede van de Klinkenbergerweg naar de Stationsweg 89 in Ede. Waarom? Robbin Ditters, NVM Makelaar en mede eigenaar vertelt: “Sinds 2008 zijn we gevestigd aan de Klinkenbergerweg. We merken, nu het bedrijf steeds groter wordt, dat er te weinig ruimte is op deze locatie, vandaar dat wij zijn gaan rondkijken naar een nieuwe locatie. Na een korte zoektocht zijn wij vrij snel in contact gekomen met de verhuurder van het pand. Daarna waren we er snel over uit dat dit het moest worden. Het nieuwe pand heeft veel uitstraling en er hoeft niet veel aan te gebeuren. Wel zal de buitenkant geschilderd worden en er zullen een aantal sfeervolle details worden aangebracht. De inrichting van het pand ligt in handen van Petra Rebergen van Stijl 5. Het kantoor zal een frisse moderne uitstraling krijgen welke echt bij Ditters past."

De nieuwe locatie heeft veel meer ruimte, er zijn maar liefst 7 spreekkamers en veel (gratis) parkeerplaatsen. “In het nieuwe pand hebben wij echt de mogelijkheid om nog verder door te groeien”, aldus Robbin. De bezetting van het kantoor blijft vooralsnog hetzelfde als de huidige bezetting van kantoor Ede.

De komende weken zullen de laatste puntjes op de i worden gezet en op 11 mei zal de verhuizing plaatsvinden.

Vanaf 14 mei bent u van harte welkom op de Stationsweg 89 in Ede!

Ditters is in 1996 opgericht met alleen een vestiging in Veenendaal en openende in 2002 een vestiging in Ede aan het Maandereind. Kantoor Veenendaal verhuisde in 2006 naar de huidige locatie en kantoor Ede verhuisde in 2008 naar de Klinkenbergerweg. In 2016 openende Kantoor Wageningen haar deuren aan de Stadsbrink en in 2018 is ook kantoor Arnhem geopend.