Mijn favorieten

Het nieuwbouwteam staat voor je klaar!

Het moment is daar, je studie is afgerond en het werkende leven gaat nu echt beginnen. Je gaat je studentenkamer inruilen voor een 'echt' huis en je bent er eindelijk over uit dat kopen voor jou de beste optie is. En nu?

Of besluit jij na er jaren met veel plezier gewoond te hebben dat je huis nu echt te klein wordt, en dat het tijd is voor een nieuwe woning?

Ga je voor het karakter van een bestaande woning of kies je toch voor een nieuwbouwwoning welke je naar je eigen hand kunt zetten? Want wat zijn nou eigenlijk de voordelen van nieuwbouw?

Speciaal voor al deze vragen kun je terecht bij onze nieuwbouwprofessionals. Het team bestaat uit:
Ron Toering, een ervaren NVM makelaar – taxateur, directeur en betrokken bij alle nieuwbouw in Ede, Veenendaal, Wageningen e.o.
Jorik Otten, kandidaat makelaar – taxateur, betrokken bij alle nieuwbouwprojecten in Ede, Veenendaal, Wageningen e.o.
Marieke Vroegindeweij, medewerkster buitendienst, betrokken bij alle nieuwbouwproject in Ede, Veenendaal, Wageningen e.o.
Pamela Gidding, commercieel medewerkster binnendienst, het vaste aanspreekpunt voor alle nieuwbouwprojecten in Ede, Veenendaal, Wageningen e.o.

Kortom, heb jij vragen over onze nieuwbouwprojecten? Of wil je gewoon eens informatie over de voor- en nadelen van het kopen van nieuwbouw? Neem dan eens contact op met onze collega’s, zij helpen u graag verder.
nieuwbouw@ditters.nl