Mijn favorieten

Onze nieuwbouwprojecten in Ede

Op 21 november 2017 start de verkoop van nieuwe woningen OP ENKA, 46 woningen in Het Carré fase 2 en 68 woningen De Zouterij.

Veelzijdig Op Enka…alleen omdat het beste goed genoeg is
 


Enka ligt in de unieke prachtige, natuurlijke omgeving van Ede. Woon je hier, dan loop, fiets of ren je zo het bos in. Maar Enka is nog veel meer dan leven met de Veluwe in je achtertuin. Enka is een beleving op zich.

Op Enka is een historische locatie gelegen tegen het centrum van Ede waar de komende jaren diverse nieuwbouw huizen worden ontwikkeld. Gelegen aan de rand van de Veluwe met oog voor kwaliteit en de rijke historie, zijn inmiddels diverse nieuwbouwwoningen gerealiseerd en bewoond.

Enka wordt alleen maar mooier en krijgt vorm. De aandacht voor de openbare ruimte ervaar je door bijvoorbeeld de brede (achter)paden, de details zoals de keuze voor bestrating, de verlichting of de mooie hofjes en doorkijkjes. Enka geeft een aangename sfeer.

De wijk is op te delen in 4 verschillende buurten, allemaal met hun eigen sfeer en smaak.

De Hoven

'De Hoven' heeft een aangename dorpse sfeer, is ruim van opzet en prachtig gelegen tegen de bosrand. Het grootste deel van deze wijk is inmiddels gerealiseerd. Tweekappers en vrijstaande woningen worden hier afgewisseld met fraaie straatjes met ruime eengezinswoningen. De diversiteit is er groot. Ze hebben allen 1 ding gemeen. De beste ingrediënten voor een fijne woonomgeving.

De Zouterij

In november wordt gestart met de verkoop van de laatste 68 woningen van deze prachtige buurt in met het échte dorpse gevoel Op Enka 'De Zouterij’. Gelegen aan een prachtig groen woonhof, bieden we de keuze uit meer dan 18 woningtypen. 

De Bosrand

Aan de oostzijde van Enka liggen de vrije kavels in 'De Bosrand'. Ze liggen letterlijk praktisch in het bos. Hier geniet je van de vrijheid om jouw ontwerp te realiseren.

Het Carré

In november start ook de verkoop van 'Het Carré Op Enka', het dynamisch hart van Enka. Een buurt van mooie straatjes, doorkijkjes met meer sociale cohesie. Ontmoeten, gezelligheid en lekker wonen staan hier centraal. Met de identiteiten het karakter van toen en het comfort van nu komt het beste van 2 werelden hier samen.

Dan is er ook nog 'De Stationsbuurt' welke gevormd zal worden rondom een nieuw station Ede-Wageningen.