Klaverpas 5 € 995.000 k.k.

Klaverpas 5, Appeltern foto-0 Klaverpas 5, Appeltern foto-0 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-1 Klaverpas 5, Appeltern foto-1 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-2 Klaverpas 5, Appeltern foto-2 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-3 Klaverpas 5, Appeltern foto-3 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-4 Klaverpas 5, Appeltern foto-4 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-5 Klaverpas 5, Appeltern foto-5 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-6 Klaverpas 5, Appeltern foto-6 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-7 Klaverpas 5, Appeltern foto-7 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-8 Klaverpas 5, Appeltern foto-8 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-9 Klaverpas 5, Appeltern foto-9 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-10 Klaverpas 5, Appeltern foto-10 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-11 Klaverpas 5, Appeltern foto-11 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-12 Klaverpas 5, Appeltern foto-12 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-13 Klaverpas 5, Appeltern foto-13 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-14 Klaverpas 5, Appeltern foto-14 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-15 Klaverpas 5, Appeltern foto-15 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-16 Klaverpas 5, Appeltern foto-16 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-17 Klaverpas 5, Appeltern foto-17 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-18 Klaverpas 5, Appeltern foto-18 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-19 Klaverpas 5, Appeltern foto-19 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-20 Klaverpas 5, Appeltern foto-20 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-21 Klaverpas 5, Appeltern foto-21 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-22 Klaverpas 5, Appeltern foto-22 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-23 Klaverpas 5, Appeltern foto-23 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-24 Klaverpas 5, Appeltern foto-24 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-25 Klaverpas 5, Appeltern foto-25 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-26 Klaverpas 5, Appeltern foto-26 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-27 Klaverpas 5, Appeltern foto-27 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-28 Klaverpas 5, Appeltern foto-28 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-29 Klaverpas 5, Appeltern foto-29 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-30 Klaverpas 5, Appeltern foto-30 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-31 Klaverpas 5, Appeltern foto-31 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-32 Klaverpas 5, Appeltern foto-32 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-33 Klaverpas 5, Appeltern foto-33 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-34 Klaverpas 5, Appeltern foto-34 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-35 Klaverpas 5, Appeltern foto-35 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-36 Klaverpas 5, Appeltern foto-36 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-37 Klaverpas 5, Appeltern foto-37 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-38 Klaverpas 5, Appeltern foto-38 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-39 Klaverpas 5, Appeltern foto-39 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-40 Klaverpas 5, Appeltern foto-40 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-41 Klaverpas 5, Appeltern foto-41 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-42 Klaverpas 5, Appeltern foto-42 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-43 Klaverpas 5, Appeltern foto-43 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-44 Klaverpas 5, Appeltern foto-44 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-45 Klaverpas 5, Appeltern foto-45 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-46 Klaverpas 5, Appeltern foto-46 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-47 Klaverpas 5, Appeltern foto-47 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-48 Klaverpas 5, Appeltern foto-48 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-49 Klaverpas 5, Appeltern foto-49 blur
Klaverpas 5, Appeltern foto-small

Klaverpas 5 is succesvol verkocht!

Vul hier jouw zoekopdracht in en mis geen enkele woning meer.

Zoekopdracht Chevron white btn

Ook succesvol je woning verkopen?

Maak een afspraak met een van onze verkoopmakelaars.

Omschrijving

Wat een goed begin van het nieuwe jaar, dit is namelijk een unieke woning waarvan je wilt dat deze vaker aangeboden wordt op de woningmarkt!
Villa "Mi Casa" een magnifieke woning, met een fantastische uitstraling op een locatie waar menig mens jaloers op zal zijn.
We willen je dan ook uitnodigen om de woning te bekijken want alleen een bezichtiging van deze villa kan je nog enthousiaster maken!

Genietend van een kopje koffie in de ochtend, kijkend over de grasvelden, proevend van de rust en de omgeving met al zijn charmes. Maar ook het organiseren van een eigen poolparty, gezellig borrelen met vrienden in de tuin of 's avonds de mooiste zonsondergangen zien...... dat vind je allemaal terug op deze plek.

Of je nu altijd al gedroomd hebt van een eigen B&B, een kantoor of onderneming aan huis, een paardenliefhebber bent en je een locatie zoekt die hieraan voldoet deze villa biedt je alle mogelijkheden.

Omgeving:
Het dorp Appeltern wat ook bekend staat als “de tuinen van Appeltern” wordt omgeven door natuur en behoort tot de gemeente West Maas en Waal. Deze ligt binnen de stedenvierhoek van Arnhem-Nijmegen-Den Bosch en Utrecht.
Een basisschool, sportvoorzieningen en de plaatselijke winkels zijn allemaal terug te vinden in het dorp.
Verder vind je op korte afstand het recreatiepark de Gouden Ham. Dit is een zeer groot, indrukwekkend en veelzijdig waterrecreatiegebied van Uiterwaarde in Het Land van Maas en Waal. Naast je deur recreatie, beachclub en gezellige strandjes! Houdt je van varen, je kunt hier een boot huren, maar ook je eigen boot aanleggen.
Tot slot is dit een idyllische plek aan de Maas! Met op afstand diverse pontjes die te voet, fiet of met de auto de gelegenheid geven om de Brabantse gezelligheid op te zoeken. Maar ook bent u met 10 autominuten op de A15/A50 wat de mogelijkheid geeft om snel via het wegennet te verplaatsen.

Indeling:
Begane grond: De hal is een mooie ontvangstruimte met de trap naar de eerste verdieping en diverse paneeldeuren die toegang geven tot de meterkast, een slaap-/werkkamer en de woonkamer. Rechts in de hal is de deur naar een slaapkamer en een badkamer.
Je ziet bij binnenkomst direct wat het niveau van de woning is door onder andere strakke wanden, zwarte paneeldeuren en een houtkleurige laminaatvloer met brede planken. De uitstraling en sfeer zie je terug in de gehele woning.
De slaapkamer heeft de uitstraling alsof je in een hotel verblijft. Twee grote ramen, strakke afwerking en het comfort van een aangrenzende badkamer met ligbad geven je een wellness gevoel.
De woonkamer is een gezellig ruimte met daarbij diverse zitjes. De gashaard heeft een strakke vormgeving en door de vele raampartijen is er veel lichtinval. Door het gebruik van lichte wanden en plafonds met zwarte accenten en de houtkleurige vloer straalt deze kamer niet anders dan rust en eenheid uit. Daarachter ligt de eetkamer en wat hierbij direct opvalt is het vele licht en het balkenplafond wat deze kamer heeft. Genieten van je maaltijd of lekker borrelen met vrienden en kennissen krijgt hierbij een extra gevoel van vrijheid en ruimte. Door de dubbele deuren is het binnen-/buitengevoel makkelijk in elkaar over te brengen.
De keuken is gelegen naar de woon- en eetkamer en is in een hoekopstelling geplaatst. De kasten zijn uitgevoerd in het zwart waarbij de panelen een houtnerf hebben. Het blad van de keuken is van natuursteen, deze is ook gebruikt als achterwand bij het kookgedeelte. Qua voorzieningen vind je de volgende gemakken: 5 pits- gasfornuis met vlakschermafzuigkap, koelkast met vriezer, spoelbak, vaatwasser, dubbele oven en magnetron. Door het plaatsen van een aparte kast aan de andere kant van de ruimte is er veel opbergruimte gecreëerd. De achterwand van de keuken heeft een speels effect door het gebruik van ouderwets metselwerk in witte kleurstelling.
Daarachter vanuit een tweede hal, die beschikt over een vast schuifkast waarin de wasmachine is opgesteld, is het toilet en de zitkamer te bereiken. De toiletruimte heeft een hangend toilet met een fonteintje. De wanden zijn strak en ook hier is de vloer aangebracht die nagenoeg over de hele verdieping ligt. De zitkamer heeft een grote vaste schuifkastenwand en is ingericht als TV-ruimte. Er is een aparte hoek ingericht om lekker te spelen of lekker te knutselen. Vanuit deze kamer bereik je de achtertuin, maar ook is er inpandig nog een kleine en grote berging toegankelijk.

Eerste verdieping:
Vanuit de overloop zijn de slaapvertrekken den de badkamer te bereiken. De overloop is zeer ruim en door het gebruik van lichte kleuren met een houtkleurige laminaatvloer en paneeldeuren zie je dat de sfeer van de begane grond ook op de eerste verdieping terugkomt. Alle ramen op deze verdieping zijn uitgevoerd in kunststof met de mogelijkheid om deze in draai- en kiepstand te zetten.
In totaal zijn er 4 slaapkamers die allemaal ruim van opzet zijn en ongeveer dezelfde afmeting hebben. In de basis zijn alle kamers gelijk; houtkleurige laminaatvloer met lichte wanden en plafonds. Verder beschikt iedere slaapkamer over meerdere ramen/deuren om voldoende lichtinval te krijgen in iedere kamer.
De badkamer is recent vernieuwd en is uitgevoerd met gladde wanden in een lichte kleur. Door het vrijstaande bad, het hangend toilet, het ruime meubel met dubbele kranen en grote spiegel en de ruime inloopdouche is deze badkamer zeer compleet te noemen. De doucheruimte is betegeld met grote tegels, heeft een stort- en handdouche en ruimte om badspullen neer te zetten. de Ook de afmeting van de badkamer is ruim namelijk ca. 10,5 m². Om de ruimte te verwarmen is er een grote designradiator aanwezig, voor ventilatie is er naast de mechanische ventilatie ook een raam aanwezig voor de natuurlijke ventilatie.

Tweede verdieping:
De zolderverdieping is één open ruimte waarbij er de mogelijkheid is om naar eigen inzicht deze ruimte te benutten. Ook is hier de CV-ketel opgesteld. Aan de straatkant is er een smal dakkapel met draai-kiepraam.

Achtertuin:
Vanuit de eetkamer en de zitkamer van de woning is de achtertuin te bereiken. Naast de meerdere zitjes, een externe berging en de diverse beplanting is het pronkstuk van deze tuin het verwarmde zwembad. Het zwembad is makkelijk toegankelijk door middel van een trap waarbij je het gehele jaar gebruik kunt maken van deze luxe. Door de stenen erfafscheiding aan twee zijdes van de tuin is er voldoende privacy met naastgelegen woningen.
Alsof dat niet genoeg is heeft de woning naast de 618m² eigen grond ook nog het gebruik van ca 5.000m² tuin waar ieder kind alleen maar van droomt. Of je nu een balletje wilt trappen, wil glijden van de glijbaan of op de trampoline wilt springen het kan hier allemaal. Daarnaast zijn er meerdere plekken om lekker te zitten en te genieten van het weidse uitzicht.

Het zal je niet verbazen maar deze woning is tot in de puntjes verzorgd en is dan ook met recht een droomvilla te noemen.
Het afgelopen jaar zijn diverse zaken vernieuwd/aangepast, hieronder een kleine opsomming:
- De woning is binnen in zijn geheel geschilderd;
- De tuin is opnieuw aangelegd;
- De badkamers zijn vernieuwd;
- Het toilet is vernieuwd;
- Er zijn nieuwe vloeren gelegd;
- Er zijn nieuwe zinken dakgoten geplaatst;
- Er is nieuw dakleer aangebracht;

En dat terwijl je de volgende bijzonderheden ook zeker niet mag vergeten:
- Slaapkamer en badkamer met jacuzzi op de begane grond;
- 4 slaapkamers en tweede badkamer op de eerste verdieping;
- Verwarmd zwembad;
- Airconditioning door de gehele woning;
- Aanwezigheid van 20 zonnepanelen;
- Screens en horren door de gehele woning;
- Alarmsysteem en automatisch hekwerk;

Kenmerken:
Vraagprijs : € 995.000,00 k.k.
Soort : Woonhuis
Type woning : Vrijstaande woning
Aantal kamers : 9 kamers waarvan 5 slaapkamers
Inhoud woning : 857m³
Perceeloppervlakte : 5.618m² waarvan 618m² (eigendom) en 5.000m² (erfpacht)
Gebruiksoppervlakte : 267m²
Soort woning : Villa
Bouwjaar : 2000
Ligging : In woonwijk, landelijk gelegen, vrij uitzicht
Tuin : Tuin rondom
Verwarming : Middels CV-ketel merk Nefit (2020) met gedeeltelijk vloerverwarming.
Warm water : Middels CV-ketel merk Nefit (2020)
Isolatie : Optimaal en volledig geïsoleerd


Koopovereenkomst:
Bij de verkoop zal er een standaard NVM koopovereenkomst worden gehanteerd. Bij woningen welke ouder zijn dan 20 jaar, worden de volgende clausules opgenomen in de koopovereenkomst:
- Asbestclausule;
- Ouderdomsclausule.

Koopt u de woning zonder voorbehoud van financiering? Dan zullen wij een termijn hanteren van 14 dagen na het opstellen van de koopovereenkomst voor het storten van de bankgarantie/waarborgsom.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Kenmerken

Aanvaarding

Status
Verkocht
Oplevering
In overleg
Adres
Klaverpas 5
Postcode
6629 BC
Plaats
Appeltern

Bouw

Soort woonhuis
Villa, Vrijstaande woning
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000
Onderhoud binnen
Uitstekend
Onderhoud buiten
Uitstekend

Oppervlakten en inhoud

Woonoppervlakte
ca. 267m²
Perceeloppervlakte
ca. 5.618m²
Overig oppervlakte
ca. 6m²
Inhoud
ca. 857m³

Indeling

Aantal kamers
9
Aantal slaapkamers
6
Aantal badkamers
2
Aantal verdiepingen
3
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, Alarminstallatie, TV-Kabel, Zwembad, Airconditioning, Zonnepanelen, Natuurlijke ventilatie

Energie

Energielabel
B
Isolatie
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbel glas, Volledig geisoleerd
Warm water
C.V.-ketel
Verwarming
C.V.-ketel, Vloerverwarming gedeeltelijk
Ketel
Nefit (2020, Eigendom)

Buitenruimte

Ligging
In woonwijk, Vrij uitzicht, Landelijk gelegen
Tuin
Achtertuin, Voortuin, Zijtuin
Schuur
Aangebouwd steen
Faciliteiten schuur
Voorzien van elektra

Benieuwd naar de waarde van je woning?

Bereken hier direct de waarde.

Woningwaardetest Chevron white btn

Op zoek naar een nieuwe woning in deze buurt?

Geef jouw wensen door

Zoekopdracht Chevron white btn

×

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen