Aan de bosrand, Ede

Aan de bosrand

Bekijk foto's

house
Aantal huizen

21

house
Woonoppervlakte

177m²

house
Kamers

n.v.t

house
Perceeloppervlakte
360m²

Omschrijving

Het plan:
Aan de bosrand
Simon Stevin is een nieuwe wijk op het voormalige kazerneterrein in Ede, Gelderland. In deze wijk, met een grote diversiteit aan woningen, wordt momenteel de laatste hand gelegd aan één van de pareltjes van dit terrein: we hebben het dan over het luxe nieuwbouwproject Aan De Bosrand.

Als u kiest voor een van de woningen van Aan de Bosrand wordt het bos letterlijk uw achtertuin. Want alle 21 woningen staan aan de rand van De Ginkelse Heide. In totaal worden er 4 twee-onder-een-kap woningen en 17 vrijstaande woningen gerealiseerd.

Ligging:
Aan de Bosrand, inspirerend voor jong en oud.
Verlangt u naar de rust van de natuur, en de kinderen naar het vertier van een bruisende stad? Aan de Bosrand heeft de oplossing voor beide wensen. Want u woont hier niet alleen aan de rand van de Hoge Veluwe, maar ook aan de rand van de gezellige stad Ede.

Bij Aan de Bosrand is de Veluwe uw achtertuin. Hier loopt u zo het bos in of de heide op. Op slechts tien autominuten vindt u de schoonheid van Nationaal Park de Hoge Veluwe met eeuwenoude bomen, statige lanen en imposante monumentale landhuizen en kastelen. De natuur rondom Ede nodigt uit tot eindeloze zwerftochten op de fiets, te paard of wandelend.
Tegelijkertijd kunt u volop genieten van de levendigheid van de stad Ede. Wat dacht u van winkelen in het centrum, genieten van de vele restaurants en gezellige kroegjes, een filmpje pakken bij Pathé Ede of nieuwe smaken ontdekken op de foodfestivals van Ede. Of laat u zich liever verrassen door de programma’s van Akoesticum, het nationale trainingscentrum voor podiumkunsten, Cultura en poppodium Astrant.

Kortom Aan de Bosrand, een inspirerende omgeving voor jong en oud!

De woningen:
De indeling van deze woningen is met zorg en zo functioneel mogelijk samengesteld. Voor uw eigen ideëen en wensen heeft u na ondertekening van de reserveringsovereenkomst een gesprek met de kopersbegeleiding van Bolton Bouw. Zij zal u adviseren en begeleiden om zo tot uw eigen droomwoning te komen!

In de Presale:
Maak tijdens het presale event kennis met wonen aan de bosrand in Ede. Voor de zomer zal dit evenement plaatsvinden. Tijdens deze avond krijgt u informatie over deze woningen en kunt u uw vragen stellen aan de makelaars en de ontwikkelaar. Heeft u interesse in 1 van de woningen, plan dan een afspraak met de makelaar of vul het inschrijfformulier in. Er is een mogelijkheid om alvast voor de start verkoop een woning te reserveren (tegen een vergoeding) of een voorrangspositie te bedingen. Wilt u een woning reserveren is het zaak om na de presale zo spoedig mogelijk het reserveringsformulier in te vullen.


Laat uw gegevens achter op de website dan mailen wij u zodra de datum van de presale bekend is.

Foto's

, Ede foto-0 , Ede foto-0 blur

Graag ontvang ik meer info over dit Project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verhuur door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl
×

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen