house
Aantal huizen

45

house
Woonoppervlakte

105m² tot 178m²

house
Kamers

4 tot 5

house
Perceeloppervlakte
119m² tot 620m²

Omschrijving

DE WOONEILANDEN VAN VEENDERIJ
Aan de oostkant van Veenendaal ligt de nieuwbouwwijk Veenendaal-oost. Het zuidelijk deel, Veenderij, bestaat uit wooneilanden, ruim opgezet en omgeven door sloten en brede watergangen. Aan de zuidrand van Veenderij ligt Blauw!. Een heerlijke woonplek, waar je er zomers op uit kan met een fluisterbootje of kano. In de winter kun je de schaatsen onderbinden voor een rondje door de buurt.

WATERRIJK WONEN OP BLAUW! 
In Veenderij op eiland H, Veenendaal-oost, komt nieuwbouwproject Blauw! De woningen van project Blauw!, bestaande uit rijwoningen, twee-onder-een-kapwoningen, vrijstaande woningen en seniorenwoningen, worden gebouwd op een prachtige locatie en liggen aan of bij het water. Zo kan iedereen in de wijk genieten van rietkragen, eenden, waterhoentjes en vissen. Voorzieningen, waaronder een supermarkt en gezondheidscentrum, liggen in de buurt.

VEENDERIJ - WONEN TUSSEN STAD EN LAND
Jouw woning op Blauw! ligt aan de Zuidoostelijke rand van Veenendaal, pal aan De Groene Grens, de natuurlijke zone die Veenendaal scheidt van Ede. Dit voormalige agrarische gebied is ingericht voor recreatie, met ruimte voor sport en ontspanning, heerlijk fietsen en wandelen met of zonder hond.
Overigens is ligt ook een compleet sportpark op een paar minuten fietsen door rustige wijken, dus opgroeiende kinderen kunnen gewoon veilig op de fiets naar voetbal, hockey of tennis.

ZONNEPANELEN
De woningen van Blauw! krijgen veel meer zonnepanelen dan men gewend is in Veenendaal-oost. De rijwoningen krijgen minimaal 6 zonnepanelen en de vrijstaande woningen minimaal 14 zonnepanelen. Ook hebben deze moderne zonnepanelen een hogere opbrengst. Dit om de woningen zo energiezuinig mogelijk te maken en de maandlasten te verlagen. Het aantal zonnepanelen wordt nog definitief berekend per woning.

MILIEUVRIENDELIJKE WARMTE EN KOELING: DEVO
De huizen in Veenendaal-oost zijn gasloos en daarmee klaar voor de toekomst. In Blauw! wordt je woning duurzaam verwarmd en gekoeld via een collectief energiesysteem. Dit gebeurt vanuit het energiehuis. Warmte en koude worden opgeslagen in de bodem en met warmtepompen en een warmtekrachtcentrale via ondergrondse leidingen bij jou thuisgebracht. DEVO staat voor Duurzame Energie Veenendaal-oost en is de energieleverancier die dit verzorgt
tot in de meterkast. Jouw eigen verwarmingssysteem wordt hierop aangesloten. Omdat de woning gasloos is, neemt de CO2-uitstoot af. Daarnaast kun je je vloer niet alleen verwarmen in de winter, maar ook koelen in de zomer, waardoor je het hele jaar comfortabel woont.

SAMEN ONTWIKKELINGEN VOLGENS LATEI
Bij LATEI laten we ons bij de ontwikkeling van woningen sterk leiden door de toekomstige bewoners.
Zij gaan er immers in wonen en genieten van hun leven. Door in elke fase van het project te blijven overleggen met alle betrokkenen, creëren we samen een optimale leefomgeving voor de toekomstige bewoners.
Met dit uitgangspunt hebben we ook de woningen van Blauw! ontwikkeld. De woningen zijn mede tot stand gekomen op basis van de uitkomsten van de enquête en 2 online workshops. Hierbij konden geïnteresseerden hun woonwensen en voorkeuren aangeven. Dit leidt als vanzelf tot een woningaanbod dat aansluit bij de wensen en behoeften van de
toekomstige bewoners.

TIEN MINUTEN FIETSEN NAAR HET CENTRUM
Veenendaal is een middelgrote gemeente met een levendig centrum, dat vanuit Blauw! gemakkelijk te bereiken is. Met de fiets ben je er in een wip. Het is nog geen tien minuten trappen. Ook rijdt er een streekbus. In Veenendaal-oost zelf zijn trouwens alle voorzieningen, van een supermarkt tot medische faciliteiten. Dus je kunt voor zo’n beetje alle dagelijkse behoeften gewoon in je eigen wijk terecht.

DISCLAIMER
De verkoopdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Foto's

, Veenendaal foto-0 , Veenendaal foto-0 blur
, Veenendaal foto-1 , Veenendaal foto-1 blur
, Veenendaal foto-2 , Veenendaal foto-2 blur
, Veenendaal foto-3 , Veenendaal foto-3 blur
, Veenendaal foto-4 , Veenendaal foto-4 blur
, Veenendaal foto-5 , Veenendaal foto-5 blur

Woningtypen

Hoekwoningen PETROL

oppervlakte 107m² tot 126m²
price € 330.000 tot € 395.000
Toon 8 woningen
Verberg 8 woningen

Rijwoningen PETROL

oppervlakte 105m² tot 112m²
price € 320.000 tot € 345.000
Toon 19 woningen
Verberg 19 woningen

Seniorenwoningen NAVY

oppervlakte 119m²
price € 432.500 tot € 455.000
Toon 4 woningen
Verberg 4 woningen

Twee-onder-een-kapwoningen CAPRI

oppervlakte 149m²
price € 545.000 tot € 555.000
Toon 8 woningen
Verberg 8 woningen

Vrijstaande woningen INDIGO

oppervlakte 178m²
price € 739.500 tot € 779.500
Toon 6 woningen
Verberg 6 woningen

Locatie

[ { "address": " 0", "zipCode": "3907 KX", "city": "Veenendaal", "lat": 52.016867898328, "lng": 5.5800340439331, "heading": 0, "pitch": 0 } ]

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms