De Kade Fase 2 | Starterswoningen, Veenendaal

De Kade Fase 2 | Starterswoningen

€ 209.000 v.o.n.

Bekijk woningen Bekijk foto's

house
Aantal huizen

23

house
Woonoppervlakte

68m²

house
Kamers

3

house
Perceeloppervlakte
87m² tot 101m²

Omschrijving

De Kade Fase 2 is gestart met de verkoop van 23 starterswoningen. De woningen hebben een grote variantie in aanzicht, die opvallen door de verschillende kleuren steen en geveltypen, van sober klassiek tot modern met een vleugje ‘industrieel’.

Toewijzingscriteria:
De 23 woningen worden ontwikkeld voor starters op de woningmarkt die de woning zelf gaan bewonen. Er is dus sprake van een zelfbewoningsplicht. Deze starters kunnen nu nog thuis wonen maar ook woonachtig zijn in een (sociale) huurwoning met een lage huur.
Als sociaal betrokken ontwikkelaar willen wij ook de doorstroming in deze huursector bevorderen door deze doorstromers een stapje voor te geven. Onder een lage huur verstaan wij een netto huurprijs beneden de € 750 per maand.
Voor alle individuele inschrijvers zal een maximaal bruto jaar inkomen van € 46.000 van toepassing zijn. Een gezamenlijk bruto jaarinkomen is vastgesteld op ook maximaal € 46.000. Indien het inkomen hoger is kunt u wel inschrijven in afwachting van het aantal inschrijvers met een bruto jaarinkomen lager dan € 46.000.

Kenmerken:
- Woonkamer met open keuken;
- Twee slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping;
- Aparte ruimte met aansluiting voor een wasmachine;
- Royale tuinen
- Gasloos en energiezuinig
- Standaard zonnepanelen
- Veel wooncomfort door warmte en koeling via vloerverwarming
- Berging in de achtertuin

Zoek je privacy? In de ruime, lichte woningen of in de achtertuinen, in De Kade geniet je volop van je gezin. Alle huizen hebben óók een stedelijke voortuin, perfect geschikt om het leven met de buurt te delen.
Voor gezinnen met kleine kinderen is er midden op het eiland een centraal parkje met speeltoestellen en bankjes, waar ze veilig kunnen spelen en de ouders samen een oogje in het zeil kunnen houden. De wijk is omringd door brede waterwegen met verharde kades. Dit betekent waterpret in de zomer en natuurlijk schaatsen in de winter!

Omgeving:
Veenendaal is een middelgrote gemeente met een levendig centrum, dat vanuit De Kade gemakkelijk te bereiken is. Met de fiets is het nog geen tien minuten.
In Veenendaal-oost zelf zijn trouwens alle voorzieningen, van een supermarkt tot medische faciliteiten. Dus je kunt voor de belangrijkste dagelijkse behoeften gewoon in je eigen wijk terecht.

Veenendaal-oost ligt pal aan de ‘Groene Grens’, een natuurlijk recreatiegebied dat uitnodigt tot picknicken, barbecueën, maar ook lekker joggen en fietsen. Dit gebied bevindt zich tussen de Dragonderweg en de Zuiderkade.
Deze groene zone zorgt niet alleen voor een natuurlijke grens tussen Veenendaal en Ede, maar houdt ook de landschappelijke waarden van het Binnenveld in stand. Daarnaast is er een compleet sportpark op een paar kilometer afstand. Dus opgroeiende kinderen kunnen gewoon veilig op de fiets naar voetbal, hockey of tennis.

Heb je interesse in een vrijblijvend gesprek met één van onze makelaars bij ons op kantoor of bij jou thuis, dan komen wij graag met je in contact.
De verkoop van dit project wordt verzorgd door Ditters Makelaars (0318-52 99 68) en VC Makelaars (0318-50 43 45).

Foto's

, Veenendaal foto-0 , Veenendaal foto-0 blur
, Veenendaal foto-1 , Veenendaal foto-1 blur
, Veenendaal foto-2 , Veenendaal foto-2 blur
, Veenendaal foto-3 , Veenendaal foto-3 blur

Woningtypen

Starterswoningen | Hoek

oppervlakte 68m²
price € 209.000
Toon 5 woningen
Verberg 5 woningen

Starterswoningen | Rij

oppervlakte 68m²
price € 209.000
Toon 18 woningen
Verberg 18 woningen

Graag ontvang ik meer info over dit Project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verkoop door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl
×

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen