Enka | 't Hartogshof Townhouse, Ede

Enka | 't Hartogshof Townhouse

€ 535.900 v.o.n.

Bekijk woningen Bekijk foto's

house
Aantal huizen

14

house
Woonoppervlakte

165m² tot 181m²

house
Kamers

5

house
Perceeloppervlakte
n.v.t

Omschrijving

't Hartogshof, het beste van twee werelden
GOED NIEUWS! Bouw start in september!

Leer alles over dit project tijdens de INFORMATIEDAG op zaterdag 4 november van 11.00-14.00 uur bij Homestudio's in UTRECHT!
Meld je aan via de projectwebsite enka-ede.nl

Op Enka is grotendeels gerealiseerd. En wat is het mooi geworden! Een oude fabriekslocatie is getransformeerd tot een aantrekkelijke woonwijk met een dorpse opzet en eigen identiteit. Op Enka is duurzaam en kwalitatief hoogwaardig ontworpen en gemaakt om fijn te wonen, gelukkig te leven.
We zijn er nog niet helemaal. Op dit moment wordt er hard gewerkt aan het slotstuk van Op Enka. Dit slotstuk is een unieke ontwikkeling die straks de wijk een nieuw gezicht geeft én een brug slaat tussen het nieuwe station Ede-Wageningen en het dorpse Op Enka. Hiervandaan wandel je net zo snel het bos in als naar de trein. Twee werelden vinden elkaar in ’t Hartogshof.

Met ’t Hartogshof wordt een nieuwe smaak aan Op Enka toegevoegd
’t Hartogshof wordt een levendig, geborgen woongebied waar duurzaamheid en ontmoeten centraal staan. Het carrévormige gebouw biedt een enorme variatie aan woningen. Van royale stadswoningen (circa 171-181 m2 woonoppervlak) tot appartementen (circa 48-94 m2 woonoppervlak) voor starters, stellen, (jonge) gezinnen en senioren. Deze diversiteit staat garant voor een aantrekkelijke variatie van bewoners, waardoor er een gezellige en stadse dynamiek in het gebied ontstaat.
Kortom, met ’t Hartogshof slaan we een brug tussen het dorpse Op Enka en het nieuwe stationsgebied en voegen we een nieuwe smaak toe aan Op Enka. Aan de Akulaan komt een poort die toegang geeft tot het binnen gebied waar ruimte is voor parkeren. Via een trap of lift bereik je het dek dat wordt ingericht als binnentuin.

Lekker buiten zijn in en rondom ’t Hartogshof
Waar je ook woont, altijd kijk je uit op de gezamenlijke, groene binnentuin die wordt gerealiseerd op het deels overdekte parkeerterrein. Je kunt in de binnentuin ontmoeten, een praatje maken, lunchen of met een kop koffie genieten van de zon. Naast ’t Hartogshof komt een autovrij park met een commerciële ruimte, bestemd voor horeca. Wij zien al voor ons hoe je, voordat je de trein pakt, nog even je mail bijwerkt onder het genot van goede koffie. Of misschien wordt dit wel de plek waar je op vrijdagmiddag borrelt met vrienden.

Heb jij interesse in 't Hartogshof? Neem dan contact op met een van de betrokken makelaars. Wij nodigen je graag uit voor een gesprek!

Foto's

, Ede foto-0 , Ede foto-0 blur
, Ede foto-1 , Ede foto-1 blur
, Ede foto-2 , Ede foto-2 blur
, Ede foto-3 , Ede foto-3 blur
, Ede foto-4 , Ede foto-4 blur
, Ede foto-5 , Ede foto-5 blur
, Ede foto-6 , Ede foto-6 blur
, Ede foto-7 , Ede foto-7 blur

Woningtypen

Townhouse 4A

oppervlakte 165m²
price € 535.900
Toon 7 woningen
Verberg 7 woningen

Townhouse 4B

oppervlakte 181m²
price € 555.900
Toon 7 woningen
Verberg 7 woningen

't Hartogshof op ENKA - Townhouse

Locatie

[{"address": "0","zipCode": "6717 XR","city": "Ede","lat": 52.0244937,"lng": 5.6773114,"heading": 0,"pitch": 0}]

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verkoop door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl