Parc Clinckenbergh, Ede

Parc Clinckenbergh

Bekijk foto's

house
Aantal huizen

60

house
Woonoppervlakte

89m² tot 187m²

house
Kamers

n.v.t

house
Perceeloppervlakte
n.v.t

Omschrijving

Binnenkort te koop!

ZORGELOOS WONEN IN PARC CLINCKENBERG
Het voormalig zorgcentrum aan de Klinkenbergerweg in Ede gaat plaats maken voor woonruimte onder de naam Parc Clinckenbergh. Na de sloop van het zorgcentrum De Klinkenberg verrijzen er twee nieuwe gebouwen. In het eerste gebouw worden 60 koopappartementen ondergebracht. In het tweede gebouw komen 40 huurappartementen voor senioren. Deze worden door Woonzorg Nederland verhuurd.

De verkoop van de 60 hoogwaardig afgewerkte appartementen zal naar verwachting medio het 2e kwartaal van 2022 starten!

DE LOCATIE
De Gemeente Ede ligt in de provincie Gelderland, centraal in Nederland. In en rondom Ede is veel natuur te vinden. Het Nationale Park De Hoge Veluwe (5.400 hectare) is voor bijna iedereen in Nederland bekend. Hier kun je fietsen, wandelen en genieten van de natuur. Ook de Ginkelse Heide is een prachtig natuurgebied wat zeer de moeite waard is.

Ook cultuur, musea, horeca en winkels zijn goed vertegenwoordigd in Ede. Ede biedt een brede variatie aan cafe’s, restaurants, lunchrooms en heeft een eigen bioscoop. Je kunt in de omgeving ook goed kamperen, overnachten in een B&B of een vakantiewoning huren op een bungalowpark op de Veluwe.
Ede is met de auto gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A12 of A30. Met de trein is Ede goed bereikbaar vanaf Arnhem (10 minuten), Utrecht (25 minuten) en Amersfoort (35 minuten).

HET PROJECT
Er wordt optimaal gebruik gemaakt van het bestaande groen op de huidige locatie, waardoor u in Parc Clinckenbergh in een parkachtige setting gaat wonen. Omdat de meeste bomen op het terrein worden gehandhaafd komt dit ten goede aan de flora en fauna. De appartementen in zowel het koopgebouw als het huurgebouw krijgen een mooie architectuur die goed aansluit op de groene omgeving.
In het koopgebouw worden 60 stuks drie- en vierkamer appartementen van circa 89 m² tot 187 m² woonoppervlak ondergebracht en deze zullen worden voorzien van royale buitenruimten. Verder worden de appartementen gekenmerkt door veel daglichttoetreding. Op de bovenste verdiepingen van het gebouw worden meerdere penthouses gesitueerd met extra grote terrassen. Het parkeren voor de bewoners wordt onder de gebouwen opgelost, waardoor dit aan het zicht wordt onttrokken.

BIJZONDERHEDEN
- Wonen in het groen;
- Drie- en vierkamerappartementen;
- Grote terrassen;
- Luxe sanitair;
- Overdekte parkeerplaats;
- Prijzen zullen met start verkoop bekend gemaakt worden.

Wil je op de hoogte gehouden worden van de ontwikkelingen, laat je gegevens dan achter via ons kantoor.

DISCLAIMER
De informatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Foto's

, Ede foto-0 , Ede foto-0 blur
, Ede foto-1 , Ede foto-1 blur
, Ede foto-2 , Ede foto-2 blur
, Ede foto-3 , Ede foto-3 blur
, Ede foto-4 , Ede foto-4 blur
, Ede foto-5 , Ede foto-5 blur

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen