Parc Clinckenbergh, Ede

Parc Clinckenbergh

€ 199.500 tot € 699.500 v.o.n.

Bekijk woningen Bekijk foto's

house
Aantal huizen

78

house
Woonoppervlakte

39m² tot 130m²

house
Kamers

2 tot 4

house
Perceeloppervlakte
n.v.t

Omschrijving

Een prachtig duurzaam appartement en een lage energierekening?
Dit is mogelijk in Parc Clinckenbergh. Het project bevat 78 duurzame appartementen van circa 39 m² t/m circa 130 m² in een prijsklasse van circa € 199.500,- t/m circa € 699.500,- VON.

ZORGELOOS WONEN IN PARC CLINCKENBERGH
Het voormalige verzorgingshuis aan de Van Heutszlaan in Ede gaat plaats maken voor een nieuwbouwproject onder de naam Parc Clinckenbergh. Na de sloop van verzorgingshuis De Klinkenberg verrijzen er twee nieuwe gebouwen. In het eerste gebouw worden koopappartementen ondergebracht. In het tweede gebouw komen huurappartementen voor senioren. Deze worden te zijner tijd door Woonzorg Nederland verhuurd.

HET PROJECT
Er wordt optimaal gebruik gemaakt van het bestaande groen op de huidige locatie, waardoor u in Parc Clinckenbergh in een parkachtige setting gaat wonen. Omdat de meeste bomen op het terrein worden gehandhaafd komt dit ten goede aan de flora en fauna. De appartementen krijgen een mooie architectuur die goed aansluit op de groene omgeving.
In het koopgebouw worden duurzame appartementen gerealiseerd. Aan de westzijde van het gebouw kunt u heerlijk genieten van de avondzon. Hier heeft u zowel uitzicht op het groen als op de levendige omgeving van de Klinkenbergerweg en de Eikenlaan. De appartementen aan de oostzijde van het complex zijn rustig gelegen aan de binnentuin. En aan de zuidzijde van het plan is er zowel uitzicht op het prachtige groen als op de Eikenlaan. Verder worden de appartementen gekenmerkt door veel daglichttoetreding en veel buitenruimte door de privéterrassen en de binnentuin. Het parkeren voor de bewoners wordt onder de gebouwen opgelost, waardoor dit aan het zicht wordt onttrokken. Een parkeerplaats wordt tegen een meerprijs aangeboden. Er geldt een verplichte afname van de toegewezen parkeerplaats.

BEREIKBAARHEID PARC CLINCKENBERGH
Openbaar Vervoer: Ede is zeer centraal gelegen in Nederland en heeft een prima treinverbinding met de Randstad. Momenteel wordt station Ede-Wageningen volledig vernieuwd. Het nieuwe station is naar verwachting in 2024 klaar.

Het wordt een toegankelijk, goed bereikbaar en duurzaam station met moderne voorzieningen voor reizigers. Er komt een nieuw busstation, er worden nieuwe fietsenstallingen geplaatst, de loop- en fietsroutes worden verbeterd en er komen meer parkeerplaatsen. Hierdoor gaat overstappen straks sneller en gemakkelijker. Ook het spoor wordt aangepast zodat treinen niet meer op elkaar hoeven te wachten. Aan de rand van het station komt een mooi stadspark.
- Parc Clinckenbergh ligt binnen 10 minuten lopen en binnen 5 minuten fietsen van station Ede-Wageningen
- Vanaf station Ede-Wageningen sta je per trein binnen 24 minuten op station Utrecht Centraal
- Binnen 10 minuten sta je op station Arnhem Centraal, binnen 35 minuten op Amersfoort Centraal en binnen 53 minuten op station Amsterdam Centraal

De gemeente Ede telt vier treinstations: Ede-Wageningen, Ede-Centrum, Lunteren en Veenendaal-De Klomp. Vanaf station Ede-Wageningen kun je met de bus de omliggende dorpen bereiken.
Per auto: Ede is met de auto gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A12 of A30.

BESPAREN OP ENERGIEKOSTEN
Een prachtig duurzaam appartement én een lage energierekening? Parc Clinckenbergh wordt aangesloten op het Edese warmtenet. Dat betekent dat uw integrale woonlasten in een nieuwbouwappartement van Parc Clinckenbergh wellicht substantieel lager zijn dan in uw huidige woning. Het kopen van een duurzame nieuwbouwwoning is dus met alle ontwikkelingen op de energiemarkt een serieuze overweging waard! Alle appartementen zijn standaard zeer comfortabel door de vloerverwarming. Verder bestaat er een mogelijkheid om ook koeling in de appartementen mee te nemen. Met het veranderende klimaat is dat een prettige optionele toevoeging.

DE LOCATIE
De Gemeente Ede ligt in de provincie Gelderland, centraal in Nederland. In en rondom Ede is veel natuur te vinden. Het Nationale Park De Hoge Veluwe (5.400 hectare) is voor bijna iedereen in Nederland bekend. Hier kunt u fietsen, wandelen en genieten van de natuur. Ook de Ginkelse Heide is een prachtig natuurgebied wat zeer de moeite waard is. Ook cultuur, musea, horeca en winkels zijn goed vertegenwoordigd in Ede. Ede biedt een brede variatie aan cafés, restaurants, lunchrooms en heeft een eigen bioscoop. U kunt in de omgeving ook goed kamperen, overnachten in een B&B of een vakantiewoning huren op een bungalowpark op de Veluwe. Ede is met de auto gemakkelijk bereikbaar via de snelwegen A12 of A30. Met de trein is Ede goed bereikbaar vanaf Arnhem (10 minuten), Utrecht (25 minuten) en Amersfoort (35 minuten).

BIJZONDERHEDEN
- Centrale locatie vlakbij alle voorzieningen;
- Wonen in een parkachtige setting;
- Twee- en driekamerappartementen;
- Ruime terrassen;
- Luxe sanitair.

Wenst u meer informatie over dit project, neem dan vrijblijvend contact op met één van de makelaarskantoren en wij helpen u graag verder. Ook voor een gratis financieel advies gesprek kunt u contact met ons opnemen. Om goed op de hoogte te blijven verwijzen wij u ook graag naar de projectwebsite.

DISCLAIMER
De informatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Foto's

, Ede foto-0 , Ede foto-0 blur
, Ede foto-1 , Ede foto-1 blur
, Ede foto-2 , Ede foto-2 blur
, Ede foto-3 , Ede foto-3 blur
, Ede foto-4 , Ede foto-4 blur
, Ede foto-5 , Ede foto-5 blur
, Ede foto-6 , Ede foto-6 blur

Woningtypen

Acacia

oppervlakte 88m²
price € 415.000
Toon 4 woningen
Verberg 4 woningen

Berk

oppervlakte 76m²
price € 375.000
Toon 8 woningen
Verberg 8 woningen

Beuk

oppervlakte 130m²
price € 677.500 tot € 699.500
Toon 4 woningen
Verberg 4 woningen

Den

oppervlakte 53m² tot 87m²
price € 275.000
Toon 3 woningen
Verberg 3 woningen

Eik

oppervlakte 89m²
price € 460.000 tot € 475.000
Toon 4 woningen
Verberg 4 woningen

Esdoorn

oppervlakte 104m²
price € 555.000 tot € 610.000
Toon 16 woningen
Verberg 16 woningen

Hazelaar

oppervlakte 82m²
price € 387.500 tot € 397.500
Toon 24 woningen
Verberg 24 woningen

Woning
Oppervlakte
Kamers
Prijs

Iep

oppervlakte 91m²
price € 450.000
Toon 4 woningen
Verberg 4 woningen

Lijsterbes

oppervlakte 39m²
price € 199.500 tot € 200.000
Toon 3 woningen
Verberg 3 woningen

Linde

oppervlakte 58m²
price € 290.000
Toon 3 woningen
Verberg 3 woningen

Walnoot

oppervlakte 70m²
price € 347.500
Toon 4 woningen
Verberg 4 woningen

Wilg

oppervlakte 87m²
price € 425.000
Toon 1 woning
Verberg 1 woning

Woning
Oppervlakte
Kamers
Prijs

Parc Clinckenbergh te Ede

Locatie

[{"address": "0","zipCode": "6711 LA","city": "Ede","lat": 52.0380911,"lng": 5.6720157,"heading": 0,"pitch": 0}]

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verkoop door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl