Ditters Nieuws

3 reden om een aankoopmakelaar in te schakelen

Heb je een gave woning in omgeving Ede, Arnhem, Veenendaal of Wageningen op het oog? Je zou de koop natuurlijk zelf kunnen regelen, maar de ervaring leert dat een aankoopmakelaar je kan behoeden voor de valkuilen in het aankoopproces. Het is niet voor niets dat tegenwoordig bijna 90% van de woningkopers een aankoopmakelaar in de arm neemt. Maar waarom zou je dat doen?

 

1. Een aankoopmakelaar is objectief

Waar de koop van een woning voor jou een grote en toch emotionele aankoop is, kijkt de aankoopmakelaar hier objectiever naar. Hij zal altijd jouw belangen en de risico’s afwegen. Daarnaast neemt een aankoopmakelaar de juridische en administratieve bijkomstigheden voor jou uit handen, waardoor je je helemaal kunt gaan verheugen op jouw toekomstige, nieuwe huis.

2. Een aankoopmakelaar heeft de expertise in huis

Een aankoopmakelaar is expert in het aankopen van huizen. Waar jij het misschien een interessante uitdaging vindt om zelf een woning aan te kopen, is dat voor de aankoopmakelaar dagelijkse kost. Hij kent de ins en outs van het aankoopproces en kan jou vanuit zijn professionele achtergrond als geen ander adviseren. Hij wijst je op punten waar je misschien niet eens bij stil had gestaan en kan je zo behoeden voor onprettige verrassingen achteraf.

3. Een aankoopmakelaar kent de verborgen pareltjes van de regio

Waarschijnlijk bekijk je dagelijks de zoekresultaten van Google, het bekende platform Funda en struin je de social media van alle makelaars in de buurt af. Jouw aankoopmakelaar kent de markt ook offline en vindt de verborgen pareltjes die misschien nog niet eens op de markt te zien zijn. Door een uitgebreid netwerk weet hij vaak als eerste welke woningen er op de markt komen.

 

Wat kost een aankoopmakelaar?

De kosten van een aankoopmakelaar verschillen per makelaarskantoor. Bij Ditters Makelaars vinden wij transparantie erg belangrijk. Bij het vrijblijvende kennismakingsgesprek informeren wij je direct over de kosten, maar belangrijker nog; wat het je waarschijnlijk gaat opleveren.

Je droomhuis koop je met behulp van onze deskundige makelaars!

De aankoopmakelaars kennen de markt en de regio. Dankzij ons uitgebreide netwerk weten wij vaak nét iets eerder welke woningen op de markt komen. Daardoor kun jij sneller toeslaan. En terwijl jij je nieuwe huis al in gedachten inricht, blijven wij gedurende het aankoopproces zakelijk en alert. Zodat jouw droomhuis geen nachtmerrie wordt.

We vinden het leuk om persoonlijk kennis te maken en gaan graag voor je aan de slag. Lees hier meer over onze aankoopbegeleiding en vraag direct een kennismakingsgesprek aan.

3 reden om een aankoopmakelaar in te schakelen

Nieuws

Ontwikkelingen op de vastgoedmarkt: de ups en downs

De vastgoedmarkt is voortdurend in beweging. Wat speelt er op dit moment?

Lees verder Chevron black btn

De Verzekeringscheckweken: we’ve got you covered

Tussen 27 november en 22 december controleren wij jouw polissen.

Lees verder Chevron black btn

Wat ik zelf doen tegen schade aan mijn opstal of inboedel?

Schade aan de inboedel is het laatste waar je aan wil denken. Hoe voorkom je dit?

Lees verder Chevron black btn

Ditters Seniorenweken: Onderweg naar comfortabel wonen

Bij Ditters begrijpen we de unieke behoeften en zorgen van senioren op de woningmarkt.

Lees verder Chevron black btn