Ditters Nieuws

Ditters Woonregisseurs: Aankoop en verbouwing met coördinatie vanuit Curaçao

Een aankoop en een hele verbouwing regelen, terwijl de eigenaren op Curaçao verblijven? Ditters draait zijn hand er niet voor om. Na de aankoop van de woning, koppelde de makelaar Jorik, de eigenaren intern met Ditters Woonregisseur Aart, vanwege de verbouwing die plaats moest vinden.

Sander en Bianca vertrokken vijf jaar geleden met hun drie kinderen, 14 en 12 jaar (tweeling) oud, voor een functie van Sander zijn werk naar Curaçao. Zij verkochten hun woning in Ede en gingen op avontuur naar de zon. Sander: “Na een fantastische periode was het tijd om terug te keren naar Nederland. Ditters was nieuw voor ons, maar wij kochten onze nieuwe woning in Ede aan via hen. Het klikte zo goed, dat we onze financiële huishouding er ook onder brachten. Toen we vanuit Curaçao onze verbouwing gingen starten, leek Ditters Woonregisseurs een perfecte oplossing om alles voor ons in Nederland te laten regelen.”

Aart van Ditters Woonregisseurs regelde alles ter plaatse, van de keuze voor diverse vakmannen en leveranciers, tot de uitvoering. De eigenaren waren een enkele keer zelf fysiek aanwezig. Er was veel bel en mailcontact, en Aart legde continu de keuzes voor. Al het uitzoekwerk werd voor hen gedaan. “Aart is heel precies, was altijd bereikbaar en we merkten duidelijk dat hij veel kennis en ervaring heeft. Dat moet je hebben als iemand zoiets belangrijks voor je regelt, helemaal op zo’n afstand. Ook was niks hem teveel. Het was voor ons een enorme uitkomst dat dit zo kon.”

De vakmannen die Aart heeft ingezet hebben in alle ruimtes ‘huisgehouden’ en alles gedaan, van vloeren tot plafonds, keuken en badkamer.

“Wij waren meteen weg van dit huis Op Enka in Ede, vanwege de tuin met vrij zicht aan de achterzijde en de rechte gevel. Alles is boven verwachting netjes afgewerkt. We voelden ons direct thuis in de perfect afgebouwde woning. Het enige nadeel was dat ons meubilair nog enkele maanden achterbleef in Curaçao vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus. Nu is het compleet, af en genieten wij volop.”

Met een Ditters Woonregisseur aan je zijde:

  • Heb je één aanspreekpunt tijdens de verbouw.
  • Bespaar je veel tijd,
  • Ben je verzekerd van de inzet van betrouwbare vakmensen;
  • Krijg je een realistische prijsvergelijking.

Klik dan hier voor meer informatie over Ditters Woonregisseurs en neem contact op. 

Ditters Woonregisseurs: Aankoop en verbouwing met coördinatie vanuit Curaçao

Nieuws

Woonregisseurs: Een geüpgraded appartement

Alles in het appartement was degelijk maar verouderd. In een korte tijd is veel aangepakt.

Lees verder Chevron black btn

Een huis van (on)schatbare waarde: vrijblijvende taxatieweken

Wij weten hoe belangrijk je huis is. Het is niet zomaar een plek,  het is jouw th...

Lees verder Chevron black btn

Dubbele woonlasten: hoe pak je dit aan?

Gefeliciteerd met het vinden van je droomwoning! Maar wat als je oude woning later wor...

Lees verder Chevron black btn

5 reden om een aankoopmakelaar in te schakelen

Om jouw droomhuis te bemachtigen, is snel handelen belangrijk.

Lees verder Chevron black btn