Mijn favorieten

Intensieve samenwerking Ditters Arnhem en Van Ek Garantiemakelaars

Ditters Makelaars gaat vanaf deze zomer samenwerken met Van Ek Garantiemakelaars in de regio Arnhem. Ditters opent een nieuw kantoor aan het Willemsplein, waar Van Ek Makelaars reeds is gevestigd. De twee bedrijven voegen netwerk en diensten samen, maar behouden hun eigen klantentrajecten, -bestand en identiteit.

Van origine komt Ditters uit de valleiregio, maar sinds enkele jaren is het makelaarskantoor ook met succes actief in Arnhem. Zij bieden naast diensten op het gebied van makelaardij tevens onafhankelijk hypotheek- en verzekeringsadvies. Paul van Ek: “Samen hebben wij letterlijk meer in huis. Ik kan mijn klanten nu know how op alle gebieden rondom wonen en verhuizen aanbieden, en door het ‘samenwonen’ heb ik altijd iemand op kantoor die ook mijn klanten te woord kan staan.” Voor Ditters betekent de samenwerking een uitbreiding van hun netwerk in een relatief nieuwe regio.

“Paul van Ek heeft zijn strepen bewezen in de makelaardij in de regio en wij zien zijn jarenlange ervaring en opgebouwde netwerk als een mooie stap naar onze uitbreiding in Arnhem en omstreken.” Aldus Jerry Vermeer, directeur bij Ditters.

Het nieuwe kantoor aan het Willemsplein 29 is al in gebruik, maar de officiële opening zal in september plaatsvinden.