Woning aankopen met Ditters Makelaars

Aankoopmakelaar

Onze aankoopmakelaars kennen de markt en de regio

Gratis adviesgesprek Direct aanmelden 

Play button

Succesvol een woning aankopen? - Bekijk de video!

Play button

Succesvol een woning aankopen? - Bekijk de video!

Je droomhuis koop je met behulp van onze deskundige makelaars 

Wij kennen de markt en de regio. Dankzij ons uitgebreide netwerk weten wij vaak nét iets eerder welke woningen op de markt komen. Daardoor kun jij sneller toeslaan. En terwijl jij je nieuwe huis al in gedachten inricht, blijven wij gedurende het aankoopproces zakelijk en alert. Zodat jouw droomhuis geen nachtmerrie wordt.

Met een aankoopmakelaar van Ditters heb je:

  • Een grotere kans op het vinden van je droomhuis.
  • De zekerheid dat je niet te veel betaalt voor het huis.
  • Een betrouwbare onderhandelingspartner die je behoedt voor een ‘kat in de zak’.
  • De ondersteuning van een prettig team dat altijd voor je klaar staat.
9,3

Klantbeoordelingen

Ditters Makelaars is 136 keer beoordeeld met een gemiddelde van 9.3

Alle beoordelingen Chevron white btn

In zeven stappen naar je nieuwe huis

1

Het woonwens-gesprek

In een oriënterend gesprek brengen we je woonwensen in kaart. We kijken naar de huidige situatie en je toekomst. Heb je al iets op het oog? Of gaan we actief voor je op zoek? We nemen ook het financiële plaatje mee. Want alleen als je weet wat je mogelijkheden zijn, kun je snel schakelen.

2

Huizenjacht

Met jouw woonwensen in de hand gaat ons team voor jou aan de slag om de perfecte woning te vinden. Out-of-the-box. Verrassend. Inspirerend. Want deze hectische woningmarkt vraagt om creativiteit.

3

Bezichtigingen

Natuurlijk gaan we graag met je mee om woningen te bekijken. Jij kunt je concentreren op sfeer en inrichting, terwijl wij de zakelijke kant voor onze rekening nemen. We kijken naar de omgeving, de bouwkundige staat en of de vraagprijs aansluit bij de reële waarde.

4

Onderhandelen

Voor jou een spannende tijd; voor ons de dagelijkse praktijk. De makelaars blijven rustig, zorgen ervoor dat jij niet te veel betaalt en houden ook je andere belangen in het oog.

5

Koopovereenkomst

Is er overeenstemming? Dan wordt de koopovereenkomst opgesteld waarin de gemaakte afspraken worden bevestigd. Natuurlijk kijken we met je mee of alles op papier staat, zoals is overeengekomen. We leggen de juridische teksten uit in heldere taal. Bij vragen staan we voor je klaar. Altijd.

6

Bedenktijd en financiering

Heb je getekend? Dan volgt er nog een periode van een bedenktijd en is het belangrijk om je financiering te regelen. Ook daar kunnen we je bij helpen. De ervaren hypotheekspecialisten van Ditters wijzen je de weg naar de hypotheek die past bij jouw manier van leven.

7

Overdracht

Op de dag van de overdracht sta je er natuurlijk ook niet alleen voor. Voorafgaand aan het bezoek bij de notaris controleren we de woning. Is deze nog in dezelfde staat als toen je het huis kocht? Zijn de afspraken die zijn vastgelegd in het koopcontract daadwerkelijk nagekomen? Als alles goed is, gaan we samen naar de notaris voor de definitieve overdracht.

Icon chevron right
Icon chevron right

Vraag een gratis aankoop adviesgesprek aan.

Vul onderstaande formulier in voor een gratis adviesgesprek. Direct een aankoopmakelaar inschakelen? Meld je dan direct aan!

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
×

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen