Nieuwbouw gebiedsontwikkeling

Gebiedsontwikkeling & Consultancy

Sterk in nieuwbouw

Afspraak maken Chevron white btn

Heb jij een uitdagend vastgoedvraagstuk?

Ons gespecialiseerde nieuwbouwteam begrijpt de kansen en uitdagingen van projectontwikkelaars. Ook kennen wij de wensen en behoeften van de consument. Wij brengen dit graag samen en zetten ons volledig in voor een optimale en succesvolle planontwikkeling.

Acquisitiebemiddeling

Zoek je een partij om een grondpositie of project te verkopen? Wij hebben een groot netwerk en veel contacten. Wij helpen je door je in contact te brengen met de juiste partijen.

Transformatie

Een kantoorpand transformeren of een monumentaal gebouw omtoveren tot een woonlocatie? Wat de vraag ook is, wij bieden hulp en advies. Samen schatten we de kansen in om te bepalen wat de mogelijkheden, prijzen en kosten zijn. Niet met langdradige rapporten, maar gewoon concrete adviezen. De vastgoedmarkt vraagt tenslotte om daadkracht.

Tenders en gebiedsontwikkeling

Op zoek naar nieuwe ontwikkellocaties? Wij kennen de regio goed en helpen je bij het zoeken naar geschikte locaties. Wij voorzien het plan van een goed advies. Dit doen we samen met andere adviseurs zoals architecten, beleggers en reclamebureaus. Naast onze commerciële inbreng kunnen wij een marktonderzoek rapportage maken waarin diverse aspecten aan de orde komen, zoals:

  • Locatie onderzoek
  • Transactie onderzoek
  • Woonwens analyse
  • Doelgroep analyse
  • Productvorming
  • Prijsvorming
  • Marketing- en communicatieadvies

Onderscheidend in marketing

Ditters heeft een eigen marketingafdeling voor het optimaal promoten van jouw project. Denk hierbij aan Facebook- en Instagramcampagnes maar ook online banners op diverse nieuwssites en Funda, Ook kunnen wij voorzien in traditionele geprinte promotie. Wat de wens ook is, wij denken met je mee. Wij monitoren de resultaten en optimaliseren de campagnes. Ook sturen wij elke zes weken een nieuwsbrief met daarin de nieuwste ontwikkelingen. Zo ook op het gebied van nieuwbouw.  Wij zorgen voor een optimale presentatie van het project. 

Samenwerken?

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms