Hypotheek afsluiten bij Ditters

Hypotheken

100% onafhankelijk
hypotheek­advies

Hypotheekadvies Chevron white btn Stappenplan Chevron white btn

visual video image

Play button

5 redenen voor een hypotheek via Ditters

visual video image

Play button

5 redenen voor een hypotheek via Ditters

In 7 stappen naar de beste hypotheek

1

Vrijblijvende afspraak

Alles begint met een kennismaking. Bij ons op kantoor of bij jouw thuis. Wanneer het nodig is, zitten we binnen 24 uur met elkaar om tafel. Wij luisteren naar je wensen en geven een eerste vrijblijvend advies. We bespreken ook de tarieven van onze dienstverlening. Open en transparant. Als het klikt, gaan we verder.

2

Je persoonlijke situatie

Eerst maken we tijd om je te leren kennen. Want alleen dan kunnen we je een goed advies geven. We kijken niet alleen naar ‘nu’, maar ook naar ‘later’. Wat wil je en wat kán je betalen? Wil je zekerheid of houd je van avontuur? Al die aspecten wegen we mee.

3

Jouw financiële oplossing

Als we jouw persoonlijke situatie en wensen in beeld hebben, gaan we aan de slag. We kijken welke financiële oplossing past bij jouw situatie en wensen.

4

Het juiste product

Vervolgens zoeken we het juiste product bij deze oplossing. Omdat we honderd procent onafhankelijk zijn, leggen we alle mogelijkheden naast elkaar. In samenspraak maken we de juiste keuze.

5

Verzekeringen bij de hypotheek

Bij een hypotheek horen ook goede verzekeringen in het geval van bijvoorbeeld overlijden of arbeidsongeschiktheid. Geen zaken waar je graag mee bezig bent, maar die wel belangrijk zijn. Onze adviseurs kijken met je mee en selecteren met jou de beste hypotheek.

6

Contracten

Gekozen? Dan zorgen wij ervoor dat je de contracten krijgt. We ontzorgen je bij het invullen van de formulieren en ondersteunen je om de benodigde gegevens en documenten zo snel mogelijk in te leveren. Natuurlijk heb je een vast contactpersoon, zodat we snel kunnen schakelen. Vanzelfsprekend zorgen we ervoor dat alles ook netjes en tijdig wordt aangeleverd bij de notaris.

7

Nazorg

Ook na het afsluiten van je hypotheek houden we contact. We nemen periodiek contact met je op om eventuele wijzigingen in jouw situatie door te nemen en -indien nodig- jouw hypotheek aan te passen. Vanzelfsprekend staan we ook voor je klaar als je zelf tussentijds vragen hebt. Altijd.

Icon chevron right
Icon chevron right

Belangrijke documenten

Alle benodigde documenten overzichtelijk bij elkaar. 

Bekijk alle documenten Chevron white btn

Vraag een vrijblijvend gesprek aan
met één van onze adviseurs.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms