Mijn favorieten

Ditters, uw makelaar Wageningen

Bent u op zoek naar een makelaar Wageningen? Wij van Ditters Makelaardij kunnen u uitstekend van dienst zijn! Of dat u nu een huis wilt kopen of verkopen, onze gediplomeerde NVM-makelaars staan graag voor u klaar. Onze gedreven medewerkers hebben veel ervaring en staan bekend om de grote lokale betrokkenheid. Daarom is Ditters dé makelaar Wageningen en omstreken.

 

Huis kopen Wageningen

Wanneer u een huis wilt kopen in Wageningen, dan kunt u hier ons woningaanbod vinden. Momenteel is het het perfecte moment om een huis te kopen. De huizenprijzen zijn de laatste tijd namelijk flink gedaald! Daarnaast zijn andere kosten zoals de overdrachtsbelasting en de hypotheekrente ook gedaald of nog steeds laag. Een ideaal moment dus!

Wij van Ditters Makelaardij kunnen u perfect begeleiden in deze zoektocht naar een huis in Wageningen. En daarbij het overgaan tot koop. Eigenlijk ontzorgen wij u. Want gedurende het gehele aankooptraject behartigen wij uw belangen en voeren wij namens u de onderhandelingen. Uiteraard met als doel om tot een uitkomst te komen wat voor u het gunstigst is.

 

Huis verkopen Wageningen

Als u over wilt gaan tot het verkopen van uw huis in Wageningen, dan is Ditters Makelaardij voor u de ideale makelaar. Wij nodigen u dan ook graag uit voor een afspraak bij onze vestiging in Wageningen. Natuurlijk wilt u dat uw huis voor een mooie prijs verkocht wordt. En waarschijnlijk het liefst ook zo snel mogelijk. Daarom wilt u een makelaar die net wat meer doet dan de gemiddelde makelaardij. Wij begeleiden dan ook het gehele traject en trekken geïnteresseerden naar uw woning toe!
 

Overige diensten makelaar Wageningen

Daarnaast kan Ditters makelaar Wageningen u onafhankelijk hypotheek advies geven, door middel van onze drie Erkend Hypotheekadviseurs. Ook kunnen wij u van dienst zijn met een gedetailleerd en vakkundig taxatierapport van uw huidige woning en geven wij antwoord op al uw vragen rondom verzekeringen en / of schade. Kortom; Ditters Makelaardij staat voor u klaar.

 

Maak een afspraak

makelaar wageningen