ditters en triodos

Ditters en Triodos:

Een duurzame samenwerking voor groene woonwensen

Bij Ditters zijn we enthousiast om dit nieuws met jou te delen: een gloednieuwe samenwerking met Triodos Bank. Wat deze samenwerking zo speciaal maakt? De exclusiviteit. Er zijn maar weinig tussenpersonen die de kans krijgen om deel uit te maken van deze duurzame verbintenis. We zijn er trots op dat Ditters nu tot dit selecte gezelschap behoort.

Over Triodos Bank

Deze bank is al sinds 1980 actief en staat bekend om haar keuzes die de wereld een beetje mooier maken. Deze bank heeft de overtuiging dat geld een positieve draai geeft aan verandering. Ze steunen projecten die zorgen voor betere zorg voor de kwetsbaren, minder verspilling van ons voedsel en een duwtje in de rug geven voor schone energie. Hun aanpak laat zien dat ze niet alleen op financieel vlak, maar ook op sociaal gebied willen bijdragen aan een betere wereld. En dat past precies bij de gedachtegang van Ditters.

Wat betekent deze samenwerking voor jou

Deze samenwerking brengt voor jou als koper een extra dimensie met zich mee, gericht op een energiezuinige stap in de woningmarkt. Wat deze samenwerking extra speciaal maakt, is de focus op duurzaamheid en de concrete voordelen die hieruit voortkomen. Zo ontvang je een flinke korting op de hypotheekrente bij een energiezuinige woning. Hoe groener je huis, hoe hoger de korting. Ook voor starters die aan hun eerste eigen stekje denken, is duurzaamheid de sleutel tot een betaalbare én groene woning. Dankzij deze bijzondere samenwerking tussen Ditters en Triodos Bank maak je niet zomaar een keuze voor een huis, maar voor een duurzaam thuis.

Vraag een duurzame hypotheek aan via Ditters.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms