visual

Jouw makelaar in de omgeving Amersfoort

Op zoek naar een makelaar in omgeving Amersfoort? De ervaren NVM makelaars van Ditters helpen je graag.

Amersfoort is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. Voor wie op zoek is naar een nieuw thuis in een stad vol met karakter, cultuur en gezelligheid zal zich in Amersfoort thuis voelen. De stad heeft een leuk historisch stadscentrum met boetiekjes, grote winkelketen en gezellige restaurantjes en café's. De bezienswaardigheden in de stad - zoals de Koppelpoort - bieden de mogelijkheid om er als toerist in eigen stad op uit te gaan. 

Amersfoort is een groeiende economische stad met een uitgebreid bedrijfsleven. Vele ondernemers, instellingen en stichtingen hebben zich al in Amersfoort gevestigd.  Amersfoort is het middelpunt van Nederland en heeft daarmee een uitstekende ligging van en naar de rest van het land. 

Kortom, de perfecte stad voor wonen, werken en ontspanning. 

Een onbezorgde fianciële woontoekomst voor jou. Dat is de drijfveer van ons team. Onder één dak bieden we je alle diensten om je zo veel mogelijk te ontzorgen bij alles omtrent het onderwerp wonen. Denk hierbij een de aankoopverkoop of verbouwing van je huis in Amersfoort, nieuwbouw en het afsluiten van een hypotheek of verzekering

Naast onze vestiging in Amersfoort hebben wij ook vestigingen in Arnhem, Ede, Veenendaal en Wageningen. Een grote werkregio dus. Dat is fijn voor jou, omdat we daardoor een groot netwerk hebben. Zo kunnen we je goed helpen bij je zoektocht naar een huis in Amersfoort, maar kunnen we ook bij een verkoop jouw huis succesvol in de markt zetten. Je krijg altijd vaste contactpersonen. Daardoor blijft onze dienstverlening persoonlijk en zijn de lijnen kort. De reviews van onze opdrachtgevers zijn dan ook veelzeggend.

Wil je meer informatie betreft één van onze diensten of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem gerust contact op.

Ditters. Samen meer in huis. 

Bekijk ons aanbod in Amersfoort

Waalstraat 16, Amersfoort Waalstraat 16, Amersfoort blur
Waalstraat 16
Amersfoort prijs Vraagprijs € 565.000 k.k.
icon Oppervlakte120m²
icon Kamers5 kamers
Sint Janskerkhof 84 +P, Amersfoort Sint Janskerkhof 84 +P, Amersfoort blur
Sint Janskerkhof 84 +P
Amersfoort prijs Vraagprijs € 335.000 k.k.
icon Oppervlakte66m²
icon Kamers2 kamers

Ditters in Amersfoort

Als makelaar in Amersfoort bieden we je alle diensten omtrent het onderwerp wonen onder één dak. Schakel onze makelaars uit Amersfoort in voor de aankoop, verkoop of verhuur van jouw nieuwe woning. Vraag daarnaast ook onze adviseurs om raad bij een verbouwing of projectontwikkeling, en laat onze erkende financiële tussenpersonen je helpen bij het afsluiten van een hypotheek of verzekering. De makelaars van Ditters kennen de markt in Amersfoort en de regio. Met behulp van het deskundige advies van onze makelaars in omgeving Amersfoort vinden we het antwoord op al jouw woonvragen. Of dit nu gaat om een aankoop met de beste voorwaarden, zorgeloze verkoop, verbouwing, verduurzaming of de zekerheid van de juiste hypotheek en verzekeringen. Bij Ditters krijg je persoonlijke begeleiding door een vaste contactpersoon. Hierdoor blijft onze dienstverlening persoonlijk en zijn de lijnen kort. Meer weten of kennismaken met de collega's van Ditters in Amersfoort? Neem vrijblijvend contact op.

Icon Contact locatie
Bezoekadres

Daltonstraat 38
3817 VB Amersfoort

Icon contact gegevens
Contactgegevens
Telefoon 033 – 30 12 605
E-mail amersfoort@ditters.nl
Icon contact openingstijden
Openingstijden
Ma t/m vr 09:00 — 17:30
Za op afspraak

Buiten kantooruren op afspraak

Anita van Hoef - Koudijs
Anita van Hoef - Koudijs

Telefoniste / Receptioniste

Icon telefoon  0318-657657
Icon email   anitavanhoef@ditters.nl

Dionne Tessels
Dionne Tessels

Kandidaat Makelaar

Icon telefoon  06-53518870
Icon email   dionnetessels@ditters.nl

Niels de Wit
Niels de Wit

Fotograaf

Icon email   nielsdewit@ditters.nl

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek aanvragen?
Neem contact op.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms