visual

Jouw makelaar in de omgeving Amersfoort

Op zoek naar een makelaar in omgeving Amersfoort? De ervaren NVM makelaars van Ditters helpen je graag.

Amersfoort is een stad en gemeente in de provincie Utrecht. Voor wie op zoek is naar een nieuw thuis in een stad vol met karakter, cultuur en gezelligheid zal zich in Amersfoort thuis voelen. De stad heeft een leuk historisch stadscentrum met boetiekjes, grote winkelketen en gezellige restaurantjes en café's. De bezienswaardigheden in de stad - zoals de Koppelpoort - bieden de mogelijkheid om er als toerist in eigen stad op uit te gaan. 

Amersfoort is een groeiende economische stad met een uitgebreid bedrijfsleven. Vele ondernemers, instellingen en stichtingen hebben zich al in Amersfoort gevestigd.  Amersfoort is het middelpunt van Nederland en heeft daarmee een uitstekende ligging van en naar de rest van het land. 

Kortom, de perfecte stad voor wonen, werken en ontspanning. 

Een onbezorgde fianciële woontoekomst voor jou. Dat is de drijfveer van ons team. Onder één dak bieden we je alle diensten om je zo veel mogelijk te ontzorgen bij alles omtrent het onderwerp wonen. Denk hierbij een de aankoopverkoop of verbouwing van je huis in Amersfoort, nieuwbouw en het afsluiten van een hypotheek of verzekering

Naast onze vestiging in Amersfoort hebben wij ook vestigingen in Arnhem, Ede, Veenendaal en Wageningen. Een grote werkregio dus. Dat is fijn voor jou, omdat we daardoor een groot netwerk hebben. Zo kunnen we je goed helpen bij je zoektocht naar een huis in Amersfoort, maar kunnen we ook bij een verkoop jouw huis succesvol in de markt zetten. Je krijg altijd vaste contactpersonen. Daardoor blijft onze dienstverlening persoonlijk en zijn de lijnen kort. De reviews van onze opdrachtgevers zijn dan ook veelzeggend.

Wil je meer informatie betreft één van onze diensten of een vrijblijvend gesprek aanvragen? Neem gerust contact op.

Ditters. Samen meer in huis. 

Bekijk ons aanbod in Amersfoort

Stephensonstraat 64, Amersfoort Stephensonstraat 64, Amersfoort blur
Stephensonstraat 64
Amersfoort prijs € 725.000 k.k.
icon Oppervlakte133m²
icon Kamers5 kamers
Haydnstraat 7, Amersfoort Haydnstraat 7, Amersfoort blur
Haydnstraat 7
Amersfoort prijs € 40.000 k.k.

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek aanvragen?
Neem contact op.

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms