visual

Jouw makelaar in omgeving Wageningen

Wageningen is een stad en gemeente in de regio Gelderse Vallei. Onder de inwoners zijn er vele duizenden student aan de Wageningse universiteit. De gemeente heeft drie woonkernen: Wageningen, Wageningen-Hoog en Nude. Wageningen is met de universiteit een ware kennisstad, maar heeft ook een belangrijke binnenvaarthaven aan de Rijn, met onder meer overslag- en opslagcapaciteit voor olie. Wageningen is één van de steden in de regio FoodValley. Wonen, werken en ontspanning kunnen uitstekend worden gecombineerd in Wageningen, en onze adviseurs kunnen u alles vertellen over de mogelijkheden. 

Een onbezorgde financiële (woon)toekomst voor jou. Dat is de drijfveer van ons gedreven team. Onder één dak bieden we je alle diensten om je zo veel mogelijk te ontzorgen bij de aankoop, verkoop of verbouwing van je huis in Wageningen, nieuwbouw, het afsluiten van een hypotheek of verzekeringen. Naast onze vestiging in Wageningen hebben wij met onze overige vestigingen in Arnhem, Ede en Veenendaal een grote werkregio. Dat is fijn voor jou, omdat we daardoor een groot netwerk hebben. Zo kunnen we je goed helpen bij je zoektocht naar een huis; maar kunnen we ook bij de verkoop je huis succesvol in de markt zetten in een grote regio. Je krijgt altijd vaste contactpersonen; daardoor blijft onze dienstverlening persoonlijk en zijn de lijnen kort. De reviews van onze opdrachtgevers zijn veelzeggend.

Ditters. Samen meer in huis.

Bekijk ons aanbod in Wageningen

Stationsstraat 8, Wageningen Stationsstraat 8, Wageningen blur
Stationsstraat 8
Wageningen prijs Vraagprijs € 325.000 k.k.
icon Oppervlakte90m²
icon Kamers3 kamers

Ditters in Wageningen

Als makelaar in Wageningen bieden we je alle diensten omtrent het onderwerp wonen onder één dak. Schakel onze makelaars uit Wageningen in voor de aankoop, verkoop of verhuur van jouw nieuwe woning. Vraag daarnaast ook onze adviseurs om raad bij een verbouwing of projectontwikkeling, en laat onze erkende financiële tussenpersonen je helpen bij het afsluiten van een hypotheek of verzekering. De makelaars van Ditters kennen de markt in Wageningen en de regio. Met behulp van het deskundige advies van onze makelaars in omgeving Wageningen vinden we het antwoord op al jouw woonvragen. Of dit nu gaat om een aankoop met de beste voorwaarden, zorgeloze verkoop, verbouwing, verduurzaming of de zekerheid van de juiste hypotheek en verzekeringen. Bij Ditters krijg je persoonlijke begeleiding door een vaste contactpersoon. Hierdoor blijft onze dienstverlening persoonlijk en zijn de lijnen kort. Meer weten of kennismaken met de collega's van Ditters in Wageningen? Neem vrijblijvend contact op.

Icon Contact locatie
Bezoekadres

Stadsbrink 1G
6707 AA Wageningen

Icon contact gegevens
Contactgegevens
Telefoon 0317 - 745 645
E-mail wageningen@ditters.nl
Icon contact openingstijden
Openingstijden
Ma t/m vr 09:00 — 17:30
Za op afspraak

Buiten kantooruren op afspraak

Niels de Wit
Niels de Wit

Fotograaf

Icon email   nielsdewit@ditters.nl

Stèphanie de Koning
Stèphanie de Koning

Assistent Makelaar - Commercieel medewerker Makelaardij - Aankoop

Icon telefoon  06-34605655
Icon email   stephaniedekoning@ditters.nl

Annelies van Veluw-Boer
Annelies van Veluw-Boer

Kandidaat Makelaar - Nieuwbouwspecialist

Icon telefoon  06-15362122
Icon email   anneliesboer@ditters.nl

Meer informatie of een vrijblijvend gesprek aanvragen?
Neem contact op!

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms