Cunerahof, Rhenen

Cunerahof

€ 325.000 tot € 455.000 v.o.n.

Bekijk foto's

house
Aantal huizen

11

house
Woonoppervlakte

99m² tot 161m²

house
Kamers

n.v.t

house
Perceeloppervlakte
100m² tot 100m²

Omschrijving

START BOUW ZOMER 2021!

WONEN IN HET CENTRUM VAN RHENEN

Ben jij op zoek naar een verrassend ruime nieuwbouwwoning in het prachtige Rhenen? In de ruime en lichte woningen van het project Cunerahof geniet je volop van de rust en luxe van een nieuwbouwwoning. 
Het project Cunerahof is gelegen aan de Hofstraat en Servetstraat, in het centrum van Rhenen. De architectuur sluit naadloos aan bij het stadse karakter van de omliggende woningen. 
Ieder huis heeft zijn eigen uitstraling en is nét even anders. In Cunerahof vindt je mooie rijwoningen in verschillende breedtematen en aantal woonlagen. Dus of je nu alleen, met z’n tweetjes bent of juist de ruimte zoekt voor een gezin… je bent welkom in Cunerahof!

Prijzen vanaf €325.000,- v.o.n.

Kenmerken:
- Ruime balkon van circa 10,8 m2 
- Eigen parkeerplaats op binnenterrein (optioneel bij te kopen à € 15.000,- von)
- Gasloos en energiezuinig
- Luchtwarmtepomp
- Standaard zonnepanelen
- Vloerverwarming
- Inclusief luxe sanitair 

Het plan: 
Aan de Servetstraat worden 6 woningen gerealiseerd aan de Hofstraat komen 5 woningen. Tevens is vanuit de Hofstraat het binnenterrein met de parkeerplaatsen bereikbaar.  
De woningen hebben een woonoppervlakte vanaf circa 99 m2 tot maar liefst circa 161 m2. Dit is inclusief circa 6 m2 inpandige berging. (Let op: de maatvoering is indicatief en bij benadering)
Aan de achterkant van de woningen worden op de 1e verdiepingen royale balkons gerealiseerd waar je heerlijk na een dag werken of in het weekend kunt ontspannen.

Omgeving en voorzieningen:
Uniek gelegen tegen de berg, omgeven door het groen en aan het water de 'Rijn' ligt Rhenen met zijn monumentale Cuneratoren in het oude stadscentrum als gezichtsbepalend symbool. Rhenen is een stad met een rijk militair verleden, het leukste dierenpark en fantastische natuur- en recreatiegebieden zoals Kwintelooyen, De Grebbeberg, De Blauwe Kamer en Palmerswaard. Je vindt er wandel-, fiets- en ruiterpaden, avontuurlijke bossen en De Rijn waarop je heerlijk kunt varen. Hier geniet je van het buitenleven en is het ontspannen voor jong en oud! Ook voor culinaire hoogstandjes ben je in Rhenen op de juiste plaatst. Verdere voorzieningen zoals supermarkten, slagers, bakkers, drogisterijen, de Hema, een delicatessenwinkel, diverse kledingzaken en overige winkels zijn volop aanwezig. Een oud en gezellig centrum dat leeft! 

Heb je interesse en wil je de verkoopstukken ontvangen, laat je gegevens bij ons achter!


Disclaimer
De verkoopdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten

Foto's

Hofstraat, Rhenen foto-0 Hofstraat, Rhenen foto-0 blur
Hofstraat, Rhenen foto-1 Hofstraat, Rhenen foto-1 blur
Hofstraat, Rhenen foto-2 Hofstraat, Rhenen foto-2 blur
Hofstraat, Rhenen foto-3 Hofstraat, Rhenen foto-3 blur
Hofstraat, Rhenen foto-4 Hofstraat, Rhenen foto-4 blur
Hofstraat, Rhenen foto-5 Hofstraat, Rhenen foto-5 blur
Hofstraat, Rhenen foto-6 Hofstraat, Rhenen foto-6 blur
Hofstraat, Rhenen foto-7 Hofstraat, Rhenen foto-7 blur
Hofstraat, Rhenen foto-8 Hofstraat, Rhenen foto-8 blur

Locatie

[{"address": "Hofstraat0","zipCode": "3911 LB","city": "Rhenen","lat": 51.9577229,"lng": 5.5647209,"heading": 0,"pitch": 0}]

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verkoop door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl