De Acht op Enka, Ede

De Acht op Enka

€ 700.000 tot € 755.000 v.o.n.

Bekijk foto's

house
Aantal huizen

8

house
Woonoppervlakte

206m²

house
Kamers

n.v.t

house
Perceeloppervlakte
410m² tot 505m²

Omschrijving

Luxe vrijstaande landhuizen aan de bosrand in Ede
De Acht Op Enka is een exclusief nieuwbouwplan, schitterend gesitueerd aan de bosrand in Ede. De Acht Op Enka biedt, zoals de naam al doet vermoeden, ruimte aan acht bijzonder luxe landhuizen. De woningen zijn gelegen op royale percelen, aan weerszijden van De Oversteek. Dit is een brede laan met in het midden een groen hofje en talrijke bomen, die de straat een rijke uitstraling geven. De percelen aan De Oversteek lopen stapsgewijs in hoogte op richting de bosrand. Dit hoogteverschil benadrukt enerzijds het natuurlijke karakter van deze prachtige locatie en draagt tegelijkertijd bij aan een gevoel van geborgenheid.

Elk kavel in De Acht Op Enka is uniek door zijn vorm en ligging. Wat overeenkomt zijn de heerlijke tuinen rondom de huizen, met aan de voorzijde parkeergelegenheid op eigen terrein en achter volop ruimte om te genieten van een uw eigen landgoed.

Kenmerken:
- Perceeloppervlaktes vanaf circa 410 m² tot 505 m²
- Woonoppervlakte circa 206 m² 
- Duurzaam, energiezuinig, EPC = 0 – én all-electric
- Gasloos
- Vele indelingsvarianten mogelijk, o.a. levensloopbestendig
- Prijzen vanaf € 700.000,- v.o.n.

Architectuur
Bij het ontwerp van de landhuizen van De Acht Op Enka heeft de architect zich laten inspireren door de bijzondere architectuur van Willem Dudok. Na de bouw van het Raadhuis in Hilversum werd Dudok wereldwijd erkend als één van de meest toonaangevende architecten van Europa. Dit kwam vooral doordat hij het beste van de Nederlandse architectuurstromingen uit de twintigste eeuw wist te combineren.
In de landhuizen van De Acht Op Enka ziet u de stijl van Dudok terug in de ruimtelijkheid, zowel binnen als buiten, de bijzondere detaillering, de toepassing van hoogwaardige materialen en de karakteristieke belijning. Kijk bijvoorbeeld eens naar de bijzondere dakvorm, de grote overstekken en de markante hoogteverschillen. Zo is de entree van de woningen extra bijzonder dankzij de opvallende vide, die u vanaf de begane grond een vrij zicht op de eerste verdieping biedt.

Klaar voor de toekomst
De landhuizen in De Acht Op Enka zijn klaar voor de toekomst. Passend bij de groene omgeving van het plan zijn de woningen duurzaam, energiezuinig – EPC = 0 – én all-electric. De Acht Op Enka wordt namelijk aangesloten op het groene warmtenet van de gemeente Ede. Dit warmtenet, ook wel bio-warmte genoemd, is een milieuvriendelijk maar ook schoon en veilig alternatief voor de (traditionele) cv-installatie.
Behalve deze voordelen biedt bio-warmte u extra wooncomfort. Bij het opendraaien van de radiator is er direct warmte beschikbaar. De toepassing van bio-warmte wordt beloond door een lagere energieprestatie coëfficiënt – EPC-waarde – van uw landhuis. Een lagere EPC-waarde geeft een substantiële verbetering van uw energielabel. En wist u dat u met een EPC van 0,4 of minder een rentekorting kunt krijgen op uw hypotheekrente? Dat maakt wonen in De Acht Op Enka nog interessanter!

Zorgeloos genieten in het huis van uw dromen
In De Acht Op Enka koopt en woont u zorgeloos. Profiteer van de voordelen van het kopen in een nieuwbouwplan en geniet van de vrijheid door het inbrengen van uw woonwensen. Het uitgekiende ontwerp van de landhuizen biedt u in basis een bijzonder riante woning. Zo is iedere woning standaard voorzien van onder andere een ruime garage, een heerlijke woonkamer en eetkeuken met erker op de begane grond en een geweldige master bedroom met privé badkamer op de eerste verdieping.
Daarnaast biedt het ontwerp u talrijke mogelijkheden om met de vele indelingsvarianten, uitbreidingsopties én individueel design het huis van uw dromen te realiseren. Denk bijvoorbeeld aan slapen en baden op de begane grond, of een uitbreiding met een studeerkamer zodat u fijn kunt werken vanuit thuis. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Is uw interesse gewerkt? De Acht op Enka is in verkoop! Kom bij ons aan tafel en ontdek hoe we met de vele indelingsvarianten, uitbreidingsopties én individueel design samen het huis van uw dromen realiseren. 
Maak snel een afspraak via 0318 - 657 657 of stuur ons een e-mail. 

Foto's

Vlashoek, Ede foto-0 Vlashoek, Ede foto-0 blur
Vlashoek, Ede foto-1 Vlashoek, Ede foto-1 blur
Vlashoek, Ede foto-2 Vlashoek, Ede foto-2 blur
Vlashoek, Ede foto-3 Vlashoek, Ede foto-3 blur
Vlashoek, Ede foto-4 Vlashoek, Ede foto-4 blur
Vlashoek, Ede foto-5 Vlashoek, Ede foto-5 blur
Vlashoek, Ede foto-6 Vlashoek, Ede foto-6 blur

Locatie

[{"address": "Vlashoek10","zipCode": "6717 ZW","city": "Ede","lat": 52.0401675,"lng": 5.6648594,"heading": 0,"pitch": 0}]

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verkoop door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl