De Vijf op Enka, Ede

De Vijf op Enka

€ 565.000 tot € 735.000 v.o.n.

Bekijk woningen Bekijk foto's

house
Aantal huizen

5

house
Woonoppervlakte

149m² tot 173m²

house
Kamers

6

house
Perceeloppervlakte
335m² tot 416m²

Omschrijving

100% verkocht!

Vrijstaande en twee-onder-een-kap woningen nabij de bosrand in Ede

De Vijf Op Enka is een exclusief nieuwbouwplan, schitterend gesitueerd nabij de bosrand in Ede. De Vijf Op Enka biedt, zoals de naam al doet vermoeden, ruimte aan vijf prachtige woningen. Het plan bestaat uit 3 vrijstaande en 2 twee-onder-een-kap woningen.
De woningen zijn gelegen op royale percelen met een gunstige tuinligging op het zuiden of zuidwesten. Elke kavel in De Vijf Op Enka is uniek door zijn vorm en ligging. Wat overeenkomt zijn de heerlijke tuinen rondom de huizen, met aan de voorzijde parkeergelegenheid op eigen terrein en achter volop ruimte om te genieten van een fijne tuin.

Kenmerken
- Perceeloppervlaktes vanaf circa 335 m² tot 416 m²
- Woonoppervlakte vanaf 149 m² tot 173 m²
- Duurzaam en energiezuinig, EPC = 0,26
- Warmtepomp en warmte-terugwin-systeem (wtw-unit)
- Inclusief sanitair en exclusief keuken
- Prijzen vanaf €565.000,- tot €735.000,- v.o.n.

Architectuur
Elke woning is uniek in zijn ontwerp. Zo zit er verschil in de gevelaanzichten, de kapvormen en ook de kleurstellingen van de bakstenen. Het samenspel van de overstekken, grote raampartijen en gevarieerde kozijnen vormen een prachtig geheel. Zowel binnen als buiten zijn de woningen voorzien van een bijzondere detaillering, toepassing van hoogwaardige materialen en de karakteristieke belijning.

Klaar voor de toekomst
De woningen in De Vijf Op Enka zijn klaar voor de toekomst. Passend bij de groene omgeving van het plan zijn de woningen duurzaam en energiezuinig – EPC = 0,26.
De woningen zijn voorzien van een luchtwaterwarmtepomp, een warmte-terugwin-systeem, pv-panelen en uiteraard comfortabele vloerverwarming. Een lagere EPC-waarde geeft een substantiële verbetering van uw energielabel. En wist u dat u met een lage EPC waarde een rentekorting kunt krijgen op uw hypotheekrente? Dat maakt wonen in De Vijf Op Enka nog interessanter!

Zorgeloos genieten in het huis van uw dromen
In De Vijf Op Enka koopt en woont u zorgeloos. Profiteer van de voordelen van het kopen in een nieuwbouwplan en geniet van de vrijheid door het inbrengen van uw woonwensen. Het uitgekiende ontwerp van deze woningen biedt u in basis een riante woning. Zo is iedere woning standaard voorzien van onder andere een ruime garage, een heerlijke woonkamer en eetkeuken op de begane grond en een praktische indeling op de eerste verdieping. Daarnaast biedt het ontwerp u verschillende mogelijkheden om met indelingsvarianten en uitbreidingsopties het huis van uw dromen te realiseren. Wij denken graag met u mee om samen het huis van uw dromen te realiseren.

Is uw interesse gewerkt? De Vijf op Enka is nu in verkoop!
Bel via 0318 - 657 657 of stuur ons een e-mail. 

Disclaimer
De verkoopdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. Kelderman is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Foto's

, Ede foto-0 , Ede foto-0 blur
, Ede foto-1 , Ede foto-1 blur
, Ede foto-2 , Ede foto-2 blur
, Ede foto-3 , Ede foto-3 blur
, Ede foto-4 , Ede foto-4 blur
, Ede foto-5 , Ede foto-5 blur

Woningtypen

Twee-onder-een-kap

oppervlakte 149m² tot 152m²
price € 565.000 tot € 567.500
Toon 2 woningen
Verberg 2 woningen

Vrijstaand

oppervlakte 170m² tot 173m²
price € 685.000 tot € 735.000
Toon 3 woningen
Verberg 3 woningen

Locatie

[{"address": "0","zipCode": "6717 ZV","city": "Ede","lat": 52.0208308,"lng": 5.6631806,"heading": 0,"pitch": 0}]

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verkoop door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl