Hof Smachtenburg, Harskamp

Hof Smachtenburg

€ 200.000 tot € 630.000 v.o.n.

Bekijk woningen Bekijk foto's

house
Aantal huizen

18

house
Woonoppervlakte

95m² tot 159m²

house
Kamers

4 tot 5

house
Perceeloppervlakte
110m² tot 521m²

Omschrijving

De verkoop is gestart!

De eerste inschrijfronde is geweest maar mocht je nog interesse hebben neem contact met ons op zodat we de gegevens kunnen noteren. 

De 18 woningen van Hof Smachtenburg zijn in digitale verkoop. De verkoopdocumentatie is vanaf de projectwebsite te downloaden en tevens kunt u zich inschrijven voor de kavel en het woningtype van uw voorkeur. De inschrijftermijn loopt van donderdag 10 juni 10:00 uur tot donderdag 17 juni 9:00 uur a.s., zodat u voldoende tijd heeft om alle verkoopinformatie rustig door te lezen. U kunt zich alleen via het digitale inschrijfformulier op de website inschrijven. Na het sluiten van de inschrijftermijn worden de woningen digitaal toegewezen en ontvangt u uiterlijk maandag 21 juni bericht of de woning aan u is toegewezen.

SMACHTENBURG
Hof Smachtenburg is de vierde fase van de opvallend ruim opgezette nieuwbouwwijk Smachtenburg. Bijzonder aan deze wijk is dat u er geen lange, strakke rijen identieke woningen vindt, maar een mix van vrijstaande huizen, twee-onder-één-kapwoningen en rijwoningen; ieder met hun eigen kleurstelling en uitstraling en lekker veel groen. Een fijne, rustige buurt tussen de landerijen met een ontspannen dorps gevoel. Een plek die erom vraagt om lekker buiten te zijn. Een kopje koffie in de ochtendzon, een praatje met de buren, een wandeling door de bossen en volop ruimte voor kinderen om veilig buiten te spelen. In de tuin, op straat, op de vele grasveldjes of in de speeltuin!

Verschillen maken het leven mooi. Interessant. En leuk. Daarom kozen we in Hof Smachtenburg heel bewust voor een fijne mix van woningen: drie vrijstaande huizen, vier twee-onder-één-kapwoningen en elf rijwoningen, waarvan vier hoekwoningen. Zo krijgt iedereen een kans en belooft de wijk een gemêleerd gezelschap te worden. Jong en oud;
in Hof Smachtenberg wonen ze zij aan zij. Een gezellige, dorpse buurt waar u alle ruimte krijgt om uzelf te zijn.

WONINGTYPES
- Tussenwoning, woonoppervlakte ca. 95m², perceeloppervlakte variërend van 110m² tot 122m², beukmaat 4,80m;
- Tussenwoning, woonoppervlakte ca. 114m², perceeloppervlakte variërend van 141m² tot 152m², beukmaat 5,70m;
- Hoekwoning, woonoppervlakte ca. 110m², perceeloppervlakte variërend van 234m² tot 277m²;
- Twee-onder-één-kapwoning, woonoppervlakte ca. 138m², perceeloppervlakte variërend van 271m² tot 293m²;
- Vrijstaande woning, woonoppervlakte ca. 159m², perceeloppervlakte variërend van 375m² tot 521m².

DE OMGEVING
Restaurants, cafés, winkels, een rijk verenigingsleven, kerken, musea, galerieën, een escaperoom, een grote vlindertuin, en bijzonder militair verleden, de vriendelijke bevolking en natuurlijk de prachtige Veluwe met vele wandelroutes en haar zandverstuiving. Harskamp heeft het allemaal! En wilt u nét wat meer, dan bent u zo in Apeldoorn, Barneveld, Arnhem of Ede. Door haar centrale ligging, midden in Nederland en de goed bereikbare A1, is Harskamp het ideale vertrekpunt naar de rest van ons land. Het is dan ook niet verwonderlijk dat veel mensen hun vakantie maar wat graag doorbrengen op de plek die straks uw thuis kan zijn!

BUITENLEVEN
U woont op een bijzondere plek, direct grenzend aan de natuur van Harskamp. Met mooie doorkijkjes, carports, zonneluifels en pergola’s voeren we het heerlijk vrije gevoel van buitenleven door tot in uw woonkamer. Met een warme kop koffie of fris wijntje in uw hand, geniet u op uw eigen terras heerlijk van de gezonde Veluwse lucht. En vanuit uw huis loopt of fietst u zo de Veluwse bossen in. Op naar een prachtig avontuur dat zo ver rijkt als u wilt!

WONEN MET DE NATUUR
Zij wonen er al even. De vlinders, bijen, vleermuizen en vogels in de groene omgeving van Hof Smachtenburg. Met de bouw van uw nieuwe woning worden zij niet weggevaagd. Sterker nog, waar eerst een kale vlakte was, ontstaan nu fijne plekken waar dieren zich kunnen vestigen. Nestkasten voor gierzwaluwen en vleermuizen in de gevels en een speciaal thuis
voor insecten. Daarnaast halen de groendaken, geveltuinen, regentonnen, voedselrijke taxushagen en riante tuinen de Veluwe naar de wijk. Al deze natuurinclusieve voorzieningen geven de woningen een markante look én dragen
bij aan de luchtkwaliteit en biodiversiteit in de wijk!


Disclaimer
De verkoopdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Foto's

, Harskamp foto-0 , Harskamp foto-0 blur
, Harskamp foto-1 , Harskamp foto-1 blur
, Harskamp foto-2 , Harskamp foto-2 blur
, Harskamp foto-3 , Harskamp foto-3 blur
, Harskamp foto-4 , Harskamp foto-4 blur
, Harskamp foto-5 , Harskamp foto-5 blur
, Harskamp foto-6 , Harskamp foto-6 blur

Woningtypen

Hoekwoning

oppervlakte 110m²
price € 415.000 tot € 435.000
Toon 4 woningen
Verberg 4 woningen

Tussenwoning 4,8 meter

oppervlakte 95m²
price € 200.000
Toon 4 woningen
Verberg 4 woningen

Tussenwoning 5,7 meter

oppervlakte 114m²
price € 342.500 tot € 345.000
Toon 3 woningen
Verberg 3 woningen

Twee-onder-één-kapwoning

oppervlakte 138m²
price € 480.000 tot € 485.000
Toon 4 woningen
Verberg 4 woningen

Vrijstaande woning

oppervlakte 159m²
price € 570.000 tot € 630.000
Toon 3 woningen
Verberg 3 woningen

Locatie

[{"address": "0","zipCode": "6732 CK","city": "Harskamp","lat": 52.1294569,"lng": 5.7528837,"heading": 0,"pitch": 0}]

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verkoop door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl