LEIV, Veenendaal

LEIV

€ 335.000 tot € 345.000 v.o.n.

Bekijk woningen Bekijk foto's

house
Aantal huizen

9

house
Woonoppervlakte

119m²

house
Kamers

4

house
Perceeloppervlakte
77m² tot 81m²

Omschrijving

STADS WONEN IN VEENENDAAL OOST

Verkoop is gestart!

De woningen van LEIV hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 119 m². Ze bestaan uit 3 lagen, hebben een balkon aan waterzijde of pleinzijde en een parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast zijn de woningen flexibel in te delen. Wil je thuiswerken? Dan is de kamer op de begane grond, uitkijkend over het water, daar ideaal voor. Wil je beneden slapen en daar een badkamer naast hebben, of toch een mooie woonkeuken op de begane grond? Ook dat is mogelijk. Dit kun je allemaal bespreken met de kopersbegeleider van de aannemer.

Het project LEIV bevat 9 koopwoningen. De 9 stadswoningen zijn ontwikkeld in samenspraak met toekomstige bewoners. Samen maakten we belangrijke keuzes qua architectuur, vonden we de ideale indelingen en dachten we na over duurzaamheid.

Indeling van de woningen
De woningen hebben een gebruiksoppervlakte van ca. 119 m². Aan de voorzijde van de woning kun je, op eigen terrein, de auto parkeren. Hier vind je twee deuren, een naar de berging en de andere deur is de entree van de woning. Op de begane grond is een toilet en aan de achterzijde, uitkijkend over het water, is een ruime kamer die bijvoorbeeld kan dienen als werkkamer of slaapkamer.
De gehele eerste verdieping is voor de woonkamer met open keuken. Het balkon bevindt zich ook op de eerste verdieping. Deze zit aan de voorzijde (pleinzijde) of aan de achterzijde (waterzijde) van de woning. De grote ramen maken het een heerlijk licht huis. Op de tweede verdieping bevinden zich 2 slaapkamers en een badkamer.

Locatie
LEIV ligt met de voeten in het water aan de Stuivenbergheem, bij de Brink. Aan de achterzijde begint buurtschap de Erven, aan de voorkant de Ontmoeting, waar ook de LEIV woningen liggen. Aan de voorzijde ligt de parkeerplaats van de Brink. Winkels, het Ontmoetingshuis met de scholen, kinderopvang en Kerken en het Kloppend Hart Huis met de zorgvoorzieningen zijn op loopafstand aanwezig. Met de fiets ben je in 8 minuten in het centrum en in 10 minuten bij het station. De uitvalswegen richting Utrecht, Arnhem (A12) en Amersfoort (A30) liggen om de hoek. LEIV ligt dus lekker centraal. Wil je de natuur in? De Groene Grens ligt op loopafstand, even genieten van de buitenlucht kan dus ook.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Bel of mail gerust even met ons nieuwbouwteam!

Disclaimer
De verkoopdocumentatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Foto's

, Veenendaal foto-0 , Veenendaal foto-0 blur
, Veenendaal foto-1 , Veenendaal foto-1 blur
, Veenendaal foto-2 , Veenendaal foto-2 blur
, Veenendaal foto-3 , Veenendaal foto-3 blur
, Veenendaal foto-4 , Veenendaal foto-4 blur

Woningtypen

Hoekwoning

oppervlakte 119m²
price € 345.000
Toon 2 woningen
Verberg 2 woningen

Tussenwoning

oppervlakte 119m²
price € 335.000 tot € 337.000
Toon 7 woningen
Verberg 7 woningen

Locatie

[{"address": "0","zipCode": "3907 NJ","city": "Veenendaal","lat": 52.0193461,"lng": 5.5830274,"heading": 0,"pitch": 0}]

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verkoop door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl