Lorentzhof, Amersfoort

Lorentzhof

€ 570.000 tot € 650.000 v.o.n.

Bekijk woningen Bekijk foto's

house
Aantal huizen

11

house
Woonoppervlakte

98m² tot 118m²

house
Kamers

4

house
Perceeloppervlakte
95m² tot 245m²

Omschrijving

Nieuwbouw in het Leusderkwartier

De inschrijving voor dit nieuwbouwproject sluit op woensdag 28 december 2022. Wilt u meer informatie en/of een inschrijfformulier ontvangen? Neem dan contact met ons op.

Op een geliefde woonlocatie in Amersfoort - aan de Lorentzstraat in het Leusderkwartier - ontwikkelt ReadyforLiving een nieuw woonhof met 11 luxe koopwoningen: het Lorentzhof. Een kindvriendelijk en autoluw hofje met woningen in de sfeer van de jaren ’30.

De architectuur van de huizen is fraai, voorzien van mooie hoge kappen en metselwerkdetails. De huizen zijn tussen de 98 en 118 m² groot en komen op kavels van 95 m2 tot 245 m². Bijzonder is dat de huizen bij oplevering volledig ‘woonklaar’ zijn naar smaak van de koper. Lees hieronder wat dit inhoudt.

Locatie
De woningen worden gebouwd in het Leusderkwartier in het zuiden van Amersfoort, vlakbij de voorzieningen van de Leusderweg en de snelweg (A28), ongeveer tien minuten fietsen van het fraaie, historische stadscentrum en station Amersfoort Centraal. Op fietsafstand zijn de bossen van Nimmerdor en Den Treek bereikbaar. Heerlijk wandelen door de bossen of een rondje op het MTB parcours.

ReadyforLiving
De woningen op het Lorentzhof worden uiteraard gasloos, zijn zeer energiezuinig en worden ook nog eens compleet opgeleverd. Ze worden oa voorzien van een luxe keuken, complete luxe badkamer, wandafwerking, vloerafwerking en raamdecoratie. Ze zijn dus helemaal ‘af’ voor deze prijs.

De woningen zelf
De woningen (98-118 m²) hebben een ruime woonkamer op de begane grond, voorzien van een luxe open keuken. Allen zijn voorzien van mooie dubbele deuren naar de tuin. Bij enkele woningen zijn optionele uitbouwen en veranda’s mogelijk!

Boven zijn er drie slaapkamers en een complete luxe badkamer. Sommige hebben een zolder bereikbaar via een vaste trap (naar eigen inzicht te gebruiken en in te delen) of een bergzolder met een vlizotrap. De woningen worden voorzien van vloerverwarming gekoppeld aan een warmtepomp. Ook worden PV-panelen toegepast. Een duurzaam huis met lage energielasten. De EPC is gemiddeld 0,26 of lager.

Elke woning krijgt een eigen parkeerplaats.

Kopers kunnen naar eigen smaak onderstaande zaken in hun woning uitzoeken. Uiteraard is het ook mogelijk iets heel anders uit te zoeken, bijvoorbeeld een parketvloer of een keuken met een kookeiland. Laat je inspireren bij de showroom van ReadyforLiving: Woon-inspiratie.

Onderdeel van de koopsom zijn:
+ een complete luxe keuken (mat of hoogglans, kleur naar keuze, greeploos of met greep) met 5 inbouwapparaten en een granieten werkblad
+ glad scanbehang op de begane grond
+ PVC-vloer met MDF-plint op de begane grond
+ raamdecoratie
+ wandafwerking met een fijne korrel op de eerste verdieping
+ laminaatvloer op de eerste verdieping

Alles is naar smaak van de koper en wordt aangebracht in de woning voor oplevering: niet klussen of coördineren met vakmensen, direct wonen!

Doordat de binnenafwerking (en eventuele opties) onderdeel zijn van de koopsom is dit indien gewenst volledig hypothecair te financieren.

Een unieke kans: nieuwbouw in het karakteristieke Leusderkwartier, volledig ontzorgd!

Wens je meer informatie over dit project, neem dan vrijblijvend contact op met ons en wij helpen je graag verder. Ook voor een gratis financieel adviesgesprek kun je contact met ons opnemen.

De informatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Foto's

, Amersfoort foto-0 , Amersfoort foto-0 blur
, Amersfoort foto-1 , Amersfoort foto-1 blur
, Amersfoort foto-2 , Amersfoort foto-2 blur
, Amersfoort foto-3 , Amersfoort foto-3 blur
, Amersfoort foto-4 , Amersfoort foto-4 blur
, Amersfoort foto-5 , Amersfoort foto-5 blur

Woningtypen

Hoekwoning type A

oppervlakte 98m² tot 103m²
price € 605.000 tot € 650.000
Toon 2 woningen
Verberg 2 woningen

Hoekwoning type B

oppervlakte 98m²
price € 625.000 tot € 650.000
Toon 2 woningen
Verberg 2 woningen

Hoekwoning type C

oppervlakte 111m²
price € 625.000
Toon 1 woning
Verberg 1 woning

Tussenwoning

oppervlakte 112m² tot 118m²
price € 570.000 tot € 575.000
Toon 5 woningen
Verberg 5 woningen

Locatie

[{"address": "0","zipCode": "3817 XJ","city": "Amersfoort","lat": 52.143389,"lng": 5.3899061,"heading": 0,"pitch": 0}]

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verkoop door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl