Radiks, Veenendaal

Radiks

€ 400.000 tot € 650.000 v.o.n.

Bekijk foto's

house
Aantal huizen

21

house
Woonoppervlakte

104m² tot 157m²

house
Kamers

n.v.t

house
Perceeloppervlakte
95m² tot 353m²

Omschrijving

GROEN, WATERRIJK ÉN DUURZAAM WONEN

Dat is Radiks in Groenpoort, een plek waar wonen een ware belevenis wordt.

Als je door de kronkelende straatjes van Groenpoort wandelt, voel je meteen dat dit niet zomaar een wijk is. Groenpoort kenmerkt zich door een natuurrijk, ontspannen karakter. Elke buurt in Groenpoort krijgt een eigen brinkje, die een ontmoetingsplek vormen voor bewoners en ruimte bieden voor speelvoorzieningen.

Het nieuwbouwproject Radiks biedt keuzes die passen bij jouw unieke levensstijl. Of je nu droomt van een gezellige rijwoning, de ruimte van een hoekwoning, een twee-onder-een-kapwoning die met jouw wensen kan meegroeien, of het gemak van een levensloopbestendige woning. Hier in het project Radiks vind je jouw perfecte thuis. En wat Radiks extra speciaal maakt, is dat de rij- en hoekwoningen zijn uitgevoerd in het houtbouwconcept Karakter Sustainble, wat deze woningen nog duurzamer maakt!

Maar wonen gaat niet alleen over het huis; het gaat over de buurt, de sfeer, en het gemak. Radiks ligt op een steenworp afstand van de wijk Buurtstede, waar je alle voorzieningen binnen handbereik hebt. En wil je het hart van Veenendaal verkennen? Slechts 10 minuutjes fietsen en je bevindt je in het levendige centrum.
De ruimte in Radiks gaat verder dan de muren van je huis. Hier is er overal plaats voor sport, spel, en recreatie. Of je nu met de kinderen in de buurt speelt, een balletje trapt in het groen, of ontspant aan het water; het is allemaal binnen handbereik.

Wat Radiks echt bijzonder maakt, is dat deze buurt niet alleen is ontworpen, maar ook is ontwikkeld samen met geïnteresseerden zoals jij. Radiks is niet alleen een fijne plek om te wonen; het is een thuis dat door jou en voor jou is gemaakt.

Dus, welkom in Radiks!

AANBOD EN PRIJZEN
Tussen- en hoekwoningen
De tussen- en hoekwoningen van Radiks worden uitgevoerd in het Karakter Sustainable concept. Dat houdt in dat de woningen voor een groot deel in hout worden uitgevoerd. Aan de buitenzijde hebben ze dezelfde architectuur als de rest van het project, maar aan de binnenzijde is het hout op verschillende plekken terug te zien. Dit zorgt voor een unieke woonervaring!

Woonoppervlakte: ca. 104 m²
Prijsrange: € 400.000,- tot € 445.000,- VON

Levensloopbestendige woningen
Radiks biedt woningen voor elke levensfase. Een levensloopbestendig woningtype kan dus niet ontbreken. De levensloopbestendige twee-onder-een-kapwoningen hebben een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Daarnaast is er op de verdieping nog een slaapkamer en de mogelijkheid om een extra badkamer te maken.

Woonoppervlakte: ca. 122 m²
Prijsrange: € 599.000,- tot € 610.000,- VON

Twee-onder-een-kapwoningen langs het park
Deze woningen zijn extra breed, zodat je optimaal kunt genieten van wonen langs het park. Het bijzondere aan deze woningen is dat de eerste verdieping van drie ruime slaapkamers is voorzien. Zo kunnen twee volwaardige kinderkamers worden gerealiseerd op dezelfde verdieping als de ouderslaapkamer.

Woonoppervlakte: ca. 157 m²
Prijsrange: € 615.000,- tot € 650.000,- VON

Twee-onder-een-kapwoningen langs de singel
Nog geen behoefte aan een hele grote woning, maar wel aan de vrijheid van een tweekapper? Kies dan voor een woning langs de singel. Deze woningen zijn wat kleiner, zowel in oppervlakte als prijs en zijn bij uitstek geschikt om met jou(w huishouden) mee te groeien.

Woonoppervlakte: ca. 131 m²
Prijsrange: € 570.000,- tot € 587.500,- VON

VERKOOP
Momenteel zijn we in verkoop en kun je de verkoopstukken van de woningen (brochure, prijslijst, plattegronden, etc.) digitaal bekijken op de project website en tevens downloaden.
Het inschrijven op de bouwnummers van jouw voorkeur voor Radiks verloopt ook geheel digitaal. Je gaat hiervoor naar je persoonlijke accountomgeving van Radiks.

In jouw persoonlijke accountomgeving is een korte toelichting op het inschrijfformulier. Ook zie je onderaan deze toelichting de button “Open het inschrijfformulier” staan. Als je op de button “Open het inschrijfformulier” klikt word je in totaal door vier pagina’s geleid.

Als je de velden op deze pagina’s hebt ingevuld en ondertekend, klik je op de button “Inschrijven”, dan wordt je inschrijfformulier verzonden. Je krijgt in je scherm een bevestiging te zien dat jij je hebt ingeschreven. Tevens ontvang je een bevestiging per e-mail.

Uiteraard staan de teams van Ditters Makelaars en Van Schuppen Makelaars tijdens kantooruren voor je klaar indien je vragen hebt over het inschrijven.

INSCHRIJFTERMIJN
Wij sluiten de inschrijving op maandag 29 april om 12:00 uur. Inschrijvingen na 29 april 12:00 uur kunnen wij niet meer in behandeling nemen.

TOEWIJZING
Wij maken bij de toewijzing geen onderscheid tussen mensen die zelf hun financiële gegevens hebben ingevoerd of zij die een verklaring van een hypotheekadviseur hebben geüpload. Tevens maken wij bij de toewijzing geen onderscheid in wanneer iemand zijn inschrijving heeft ingediend, zolang dit maar voor maandag 29 april 12:00 uur is gebeurd.

Het toewijzen van de woningen vindt plaats op maandag 29 april. De makelaar belt hierna alleen de mensen die een woning toegewezen hebben gekregen. De gelukkigen krijgen dan binnen enkele dagen een telefoontje.
Iedereen ontvangt een bericht zodra de woningen zijn toegewezen.

Indien er een woning beschikbaar komt, om welke reden dan ook, dan kijken wij opnieuw naar de inschrijvingen en voorkeuren voor deze woning. Er wordt dan weer toegewezen onder de geïnteresseerden.

BLIJF OP DE HOOGTE
Blijf op de hoogte van de ontwikkelingen door je in te schrijven op de projectwebsite.

DISCLAIMER
De informatie is nauwkeurig en met zorg samengesteld aan de hand van gegevens en tekeningen, welke onder andere zijn verstrek door de architect en de adviseurs van dit plan alsmede gemeentelijke instanties. Ondanks het bovenstaande moeten we een voorbehoud maken ten aanzien van wijzigingen voortvloeiende uit de eisen van de overheid en/of nutsbedrijven. De ontwikkelaar is gerechtigd tijdens de ontwikkeling en (af)bouw die wijzigingen in het plan aan te brengen, waarvan noodzakelijkheid bij de uitvoering blijkt mits deze wijzigingen geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de woning. Deze wijzigingen geven geen recht tot het vragen van verrekening van mindere of meerdere kosten.

Foto's

, Veenendaal foto-0 , Veenendaal foto-0 blur
, Veenendaal foto-1 , Veenendaal foto-1 blur
, Veenendaal foto-2 , Veenendaal foto-2 blur
, Veenendaal foto-3 , Veenendaal foto-3 blur

Graag ontvang ik meer info over dit project

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms
Icon bel ons
Verkoop door
Ditters Makelaars
0318 – 52 99 68
nieuwbouw@ditters.nl