Ditters Nieuws

3 redenen waarom Ditters een vestiging opende in Amersfoort

Met vestigingen in Arnhem, Ede, Wageningen en Veenendaal hebben wij sinds afgelopen jaar ook Amersfoort aan dit rijtje toegevoegd. Met deze extra vestiging zijn wij nog actiever in een grote regio. Door dit ruime netwerk kunnen we je goed helpen bij het verkopen van je huidige woning maar ook bij de zoektocht naar een nieuw onderkomen. In deze blog vertellen we je graag drie redenen waarom Amersfoort een mooie toevoeging is voor ons aanbod.

 

1. Alle gemakken van een grote stad

Amersfoort ligt net buiten de ring van de grote steden, maar heeft alle gemakken van een grote stad in de buurt. Het levendige stadscentrum heeft een gevarieerd aanbod. Van goede horecazaken, grote winkelketen en fijne boetiekjes is er voor ieder wat wils. 

 

2. Amersfoort heeft een goede verbinding met de rest van het land

Amersfoort is een heel centraal punt in Nederland en daarom goed te bereiken met zowel openbaar vervoer, auto en de fiets. De stad heeft drie treinstations: Amersfoort Centraal, Amersfoort Schothorst, Amersfoort Vathorst en ook via snelwegen is de plaats goed aan te rijden.

 

3. Groen, groen, groen

Even de drukte van de stad ontlopen en de rust van de natuur opzoeken: je kunt het allemaal in Amersfoort. Dichtbij drie grote natuurgebieden, de Utrechtse Heuvelrug, de Veluwe en de Eempolder zit er altijd wel een groot stuk natuur in de buurt. Ook de kleinere natuur zoals bos Nimmerdor of Birkhoven zijn een mooie plek voor een fijne boswandeling.

 

Genoeg redenen te bedenken waarom Amersfoort voor ons een logische stap is geweest om uit te breiden en aan ons aanbod toe te voegen. Onze makelaars en adviseurs staan voor je klaar om te helpen bij alle diensten omtrent het onderwerp wonen. Je bent van harte welkom om langs te komen bij ons kantoor in Amersfoort voor een kennismaking, of neem contact met ons op.

 

3 redenen waarom Ditters een vestiging opende in Amersfoort

Nieuws

Locatie: Elias Beekman Kazerne - Ede

Namens onze opdrachtgever verkopen wij twee gebouwen aan de Elias Beeckman Kazerne.

Lees verder Chevron black btn

5 bespaartips voor gezellige, knusse wintermaanden

Zonder dat jouw energierekening door het plafond schiet.

Lees verder Chevron black btn

5 zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je je eerste huis gaat kopen

Een huis kopen is spannend. Waar moet je rekening mee houden? Wij informeren je graag ove...

Lees verder Chevron black btn

3 stappen om je huis te verduurzamen

Verduurzamen is hot! Wij geven je 3 stappen die jij kunt zetten om hier mee te starten.

Lees verder Chevron black btn

×

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen