Ditters Nieuws

De Verzekeringscheckweken: we’ve got you covered

Het nieuwe jaar staat voor de deur. Dit is voor ons het signaal om samen met jou de zaken op orde te brengen. Verzekeringszaken wel te verstaan. Onze Verzekeringscheckweken zijn jouw kans om lopende polissen met onze experts door te nemen, of het nu gaat om je huis, auto, gezondheid of onderneming. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Onze ervaren verzekeringsadviseurs hebben de expertise in huis om jou door het doolhof van verzekeringspolissen te leiden en ervoor te zorgen dat je de juiste dekking krijgt die past bij jouw specifieke situatie, behoeften en budget. En dan hebben wij het niet alleen over woninggerelateerde verzekeringen, maar bijvoorbeeld ook over jouw autoverzekering, reisverzekering en rechtsbijstandverzekering. 

Waarom een verzekeringscheck?

Een regelmatige verzekeringscheck is meer dan alleen een formaliteit: het is een strategische zet om ervoor te zorgen dat jouw verzekeringsdekking synchroon loopt met de veranderingen in je leven. Als je onlangs bent verhuisd, kan dit invloed hebben op de waarde van je bezittingen en de risico's waaraan ze worden blootgesteld. Veranderingen in je gezondheidssituatie kunnen ook een herziening van je zorgverzekering noodzakelijk maken. Wanneer je nieuwe eigendommen aanschaft, is het belangrijk om de dekking van je verzekering aan te passen om deze waardevolle aanwinsten te beschermen.

Besparen op maandelijkse kosten

Tijdens deze grondige controle kijken onze ervaren verzekeringsadviseurs niet alleen naar de huidige dekking, maar streven ze er ook naar om het meeste uit je verzekering te halen. We kijken niet alleen naar welke dekking je mist, maar zoeken ook actief naar nieuwe kortingen of mogelijkheden om kosten te besparen. Of het nu gaat om het benutten van nieuwe polissen, het herzien van bestaande of het identificeren van voordelen: ons doel is om ervoor te zorgen dat je niet te veel betaalt. In maar liefst 95% van de gevallen slagen wij erin om een besparing op de verzekeringskosten te realiseren. Dit betekent dat je niet alleen goed verzekerd bent, maar ook dat je portemonnee blij is met de resultaten.

Hoe werkt een verzekeringscheck?

Tijdens de Verzekeringscheckweken maak je gemakkelijk een afspraak met een van onze ervaren adviseurs. We vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor een persoonlijk gesprek, waarbij we niet alleen je huidige polissen doornemen, maar ook luisteren naar eventuele veranderingen in je situatie. Nu en straks.  Zo zorgen we ervoor dat je goed beschermd bent én blijft. Kijk, zo gemakkelijk is het. Klik hier om een afspraak bij ons in te plannen: https://www.ditters.nl/nl/Verzekeringscheckweken. Zo gaat jouw 2024 goed van start!

De Verzekeringscheckweken: we’ve got you covered

Nieuws

Scheiden en een gezamenlijk koophuis: hoe pakken we dit professioneel aan

We nemen je mee door de belangrijkste zaken bij scheiden en het hebben van een ko...

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseurs: terug van weggeweest

De lang gekoesterde wens van Sander en Daphne ging eindelijk in vervulling. De randstad verrui...

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseur: van retro hokjes met label E, naar ruimte met label A

Het energielabel is van E naar A+/A++ gegaan, dankzij de genomen maatregelen.

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseurs: een geüpgraded appartement

Alles in het appartement was degelijk maar verouderd. In een korte tijd is veel aangepakt.

Lees verder Chevron black btn