Ditters Nieuws

Ditters Woonregisseurs: Klushuis met potentie

Martijn en Priscilla verwachten een tweede kindje. Dat was reden om op zoek te gaan naar een huis met een tuin. Via Ditters regelden zij de verkoop van hun woning. Dit huis was binnen een paar dagen al verkocht, dus kon de zoektocht naar een nieuwe woning snel beginnen. Vanwege drukke banen, een kleintje op komst en de (linker)handen vol aan een peutertje van 1,5 jaar, was het nog lastig kiezen tussen het klushuis of de instapklare woning.

Ze zagen op tegen het klussen, maar de kluswoning had eigenlijk meer potentie voor de toekomst. Ditters Woonregisseurs gaven de doorslag. Martijn: “Wij zagen het niet zitten om zelf de woning te vernieuwen. Maar als we door de ‘troep’ heen keken, zagen we het helemaal voor ons met ons gezinnetje in deze ruime hoekwoning met tuin en uitbouw. We kregen goed advies van onze ouders en Ditters, en we besloten dat we de aankoop aangingen mèt Ditters Woonregisseurs.”

Inmiddels is met behulp van Ditters Woonregisseurs de gehele begane grond voorzien van vloerverwarming met een prachtige PVC vloer, en zijn een nieuwe, luxe moderne badkamer en toilet geplaatst.* “We hebben hiervoor alleen met Aart hoeven schakelen, hij nam hiervoor al het werk uit handen. We hoefden zelf niets uit te zoeken of te regelen, alleen maar te beslissen. Ook de vakmensen vonden het fijn om maar met 1 persoon te schakelen.” Aldus Martijn. “Tijdens de verbouwing liepen we tegen tegels aan, die bij nader inzien toch verwijderd moesten worden. Het geheel zou met de nieuwe vloer anders te hoog worden. Dit was natuurlijk niet ingecalculeerd, maar werd direct opgepakt. Er werd in oplossingen gedacht..”

Transparante communicatie
“We zijn erg tevreden met Ditters als partij die alles voor ons regelde. Alles was heel duidelijk door de transparante communicatie, en zo zijn we nu helemaal klaar voordat ons tweede kindje komt.”

Met Ditters Woonregisseurs aan je zijde:

  • Heb je één aanspreekpunt tijdens de verbouwing;
  • Bespaar je veel tijd;
  • Ben je verzekerd van de inzet van betrouwbare vakmensen;
  • Krijg je een realistische prijsvergelijking.

Klik hier voor meer informatie over Ditters Woonregisseurs en neem contact op. 

* Zelf hebben Martijn en Priscilla het stukadoors- en schilderwerk en het plaatsen van de vloeren op de 1e en 2e verdieping beheerd.

Ditters Woonregisseurs: Klushuis met potentie

Nieuws

Scheiden en een gezamenlijk koophuis: hoe pakken we dit professioneel aan

We nemen je mee door de belangrijkste zaken bij scheiden en het hebben van een ko...

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseurs: terug van weggeweest

De lang gekoesterde wens van Sander en Daphne ging eindelijk in vervulling. De randstad verrui...

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseur: van retro hokjes met label E, naar ruimte met label A

Het energielabel is van E naar A+/A++ gegaan, dankzij de genomen maatregelen.

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseurs: een geüpgraded appartement

Alles in het appartement was degelijk maar verouderd. In een korte tijd is veel aangepakt.

Lees verder Chevron black btn