Ditters Nieuws

Tips van onze hypotheekadviseurs

Een hypotheek afsluiten is een belangrijke beslissing. Het bepaalt immers of je lekker kunt leven. In goede tijden, maar ook in onverhoopt mindere. Het kopen van een huis is misschien wel de grootste financiële beslissing in je leven. Het is prettig om goed voorbereid bij een hypotheekadviseur aan tafel te zitten. Onze adviseurs hebben een paar handige tips op een rijtje gezet. 

 

Tip 1. Kies voor onafhankelijk advies

Het voelt misschien simpel en gemakkelijk om de bank te kiezen waar je nu ook al betaal- of spaarrekeningen hebt lopen. Ons advies is altijd om ook te kijken naar andere aanbieders. Bij de bank bieden ze namelijk enkel producten van zichzelf. Onze adviseurs van Ditters Hypotheken hebben inzicht in de producten en voorwaarden van bijna alle geldverstrekkers in Nederland. Misschien kom je er wel achter dat bij een andere geldverstrekker de voorwaarden veel beter aansluiten op jouw situatie.

 

Tip 2. Hypotheekadvies dat goed voelt

Je financiële situatie bij een vreemde op tafel leggen kan best een ding zijn. Zorg er daarom voor dat je een klik hebt met de hypotheekadviseur die tegenover je zit. Hij of zij is namelijk niet alleen geïnteresseerd in de rentestand en voorwaarden van hypotheken, maar vooral ook in jouw situatie. Het is dus niet de bedoeling dat je cruciale informatie niet durft vrij te geven omdat dit negatieve gevolgen kan hebben. Bij Ditters Hypotheken gaan we daarom altijd eerst om tafel voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Eerst de mensen, dan de getallen.

 

Tip 3. Stel al je vragen, en meer!

De meeste huizenkopers zijn geen experts op het gebied van hypotheken. Dat is niet erg, daar is een hypotheekadviseur voor. Schrijf alle vragen die je hebt op en neem deze mee naar het gesprek. Hij of zij is ervoor om deze te beantwoorden. Zo weet jij altijd wat je afsluit en belangrijker nog; waarom.

 

Onze erkende hypotheekadviseurs geven je graag advies en denken met je mee over jouw financiële mogelijkheden. Vraag nu een vrijblijvend kennismakingsgesprek aan met één van onze hypotheekadviseurs tijdens de Hypotheekweken.

 

Ga hier naar de actiepagina en maak een afspraak.

Tips van onze hypotheekadviseurs

Nieuws

Welke verzekeringen moet je checken voor je vakantie?

Ben jij goed voorbereid op een onbezorgde zomer?

Lees verder Chevron black btn

Wat bepaalt de waarde van je huis en wat kan je er aan doen?

Hoe zorgt je er voor dat je huis in waarde stijgt?

Lees verder Chevron black btn

Hoe een aankoopmakelaar de kans op jouw droomwoning vergroot

Ben jij jouw droomwoning misgelopen of wil je graag verhuizen?

Lees verder Chevron black btn