een bod uitbrengen

Met zekerheid een bod uitbrengen op jouw droomhuis.

Stel je voor: je hebt het perfecte huis gevonden, de ideale plek om jouw toekomst op te bouwen. Het enige probleem? Je bent niet de enige die deze droom koestert. De huizenmarkt is competitief en elke dag telt. Dat is waar Bieden met Zekerheid jou gaat helpen. Door af te zien van het voorbehoud van financiering toon je aan de verkoper dat je serieus bent en bereid bent om snel te handelen. Het geeft jouw bod extra kracht en maakt de weg vrij om jouw droomhuis veilig en verantwoord te veroveren.
 

Wat maakt Bieden met Zekerheid zo waardevol?

Bieden met Zekerheid opent de deuren naar een betere positie bij het aankopen van een woning. Het officiële certificaat, waarop het bedrag staat vermeld voor de aankoop van de woning, stelt je in staat om snel en zonder financieringsvoorbehoud een bod uit te brengen. Het weglaten van het financieringsvoorbehoud vergroot aanzienlijk de kans dat je bod wordt geaccepteerd. Want hierdoor kan er snel een (bank)garantie worden vastgesteld, wat de verkoper extra geruststelling biedt en het verkoopproces soepeler laat verlopen. Als koper onderscheid je je hierdoor van andere potentiële kopers, wat je kansen op de woningmarkt nog verder vergroot.

Hoe werkt bieden met zekerheid?

Samen met een hypotheekadviseur duiken we diep in op jouw financiële situatie. Samen leggen we duidelijke afspraken vast over het maximale hypotheekbedrag. Met deze waardevolle input uit het hypotheekgesprek maken we een gedetailleerde berekening op basis van jouw inkomen. Deze grondige inventarisatie geeft jou de zekerheid dat je binnen een bepaald budget een hypotheek kunt krijgen. Hierdoor ben je goed voorbereid en weet je precies tot welk maximale bedrag je een sterk bod kunt uitbrengen.

Klaar voor actie?

Heb jij een match met een huis? En sta je te popelen om een bod uit te brengen? Laat ons dan het Bieden met Zekerheid-certificaat voor jou aanvragen. Het enige wat we nodig hebben, is een waardebepaling van de woning via een snelle taxatie. Zodra we alle gegevens hebben, ontvang jij jouw Bieden met Zekerheid-certificaat. En ben je klaar om de “strijd” aan te gaan. 

Yes, you did it!

Gefeliciteerd, je bod is geaccepteerd! Tijd om de (bank)garantie in orde te maken en je hypotheek aan te vragen. Mocht de hypotheek onverwachts niet doorgaan, dan hoef je je geen zorgen te maken. Met de unieke Bieden met Zekerheid verzekering ben je gedekt en hoef je de waarborgsom niet te betalen. De verkoper ontvangt het bedrag rechtstreeks via de notaris. Bij Ditters zorgen we ervoor dat je met een gerust hart de volgende stappen zet in jouw nieuwe avontuur op de woningmarkt.

Bieden met zekerheid

Waarom wachten? Maak gebruik van Bieden met Zekerheid en stap met vertrouwen in de avontuurlijke wereld van de huizenmarkt. Met dit certificaat sta je 1-0 voor op andere geïnteresseerden. Waarom zou je de spanning ondergaan als je ook met zekerheid jouw volgende stap kunt zetten? Neem contact op met onze hypotheekadviseurs. Succes! 

Wil je meer informatie? Vul het formulier in!

Je bericht is naar ons verzonden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Er is iets mis gegaan met het versturen van het formulier.
Controleer of u alle velden (goed) heeft ingevoerd en probeer het nog een keer.

recaptcha
reCAPTCHA
PrivacyTerms