Ditters Nieuws

Ditters Seniorenweken: Onderweg naar comfortabel wonen

Het vinden van een geschikte woning kan een uitdaging zijn, vooral voor senioren die terechtkomen in een nieuwe levensfase waarin comfort en gemak centraal staan. De keuze om te verhuizen, te downsizen of om andere woonwensen te vervullen, brengt vaak tal van vragen met zich mee. Hoe vindt u de ideale woning? Wat zijn de financiële overwegingen? En welke mogelijkheden zijn er voor senioren op de huidige woningmarkt?

Bij Ditters begrijpen we de unieke behoeften en zorgen van senioren op de woningmarkt. We willen graag een helpende hand bieden en daarom introduceren we met trots de Ditters Seniorenweken. Tijdens deze speciale weken nodigen we senioren uit om persoonlijk contact met ons te zoeken, zodat we samen kunnen kijken naar de mogelijkheden die er zijn.

Vrijblijvende Inloopdagen: voor al uw vragen en woonwensen

We hebben speciale inloopochtenden gepland om u in een ontspannen sfeer te ontmoeten. Tijdens deze ochtenden staan onze deskundige makelaars en financieel adviseurs voor u klaar. Hier beantwoorden zij al uw vragen en krijgt u de kans uw woonwensen te bespreken. We begrijpen dat het vinden van de juiste woning en de juiste financiering geen alledaagse beslissingen zijn en daarom nemen we graag de tijd om u te begeleiden.

De data en locaties van onze inloopochtenden zijn als volgt:

  • Dinsdag 31 oktober tussen 09:00 en 11:00 uur

  • Dinsdag 7 november tussen 09:00 en 11:00 uur

  • Dinsdag 14 november tussen 09:00 en 11:00 uur

  • Dinsdag 21 november tussen 09:00 en 11:00 uur

U bent van harte welkom op onze kantoren in Amersfoort, Arnhem, Ede en Veenendaal. We kijken ernaar uit om u te ontmoeten en samen te ontdekken welke mogelijkheden er zijn om uw woondromen te verwezenlijken.

Flexibele opties voor senioren

We begrijpen dat senioren vaak op zoek zijn naar woningen met specifieke eigenschappen. Of het nu gaat om gelijkvloers wonen, een woonomgeving met voorzieningen of kleinschalige woning, wij kijken naar de flexibele opties die aansluiten bij uw wensen.

Onze makelaars hebben diepgaande kennis van de lokale vastgoedmarkt en zijn op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. We zijn er om u te begeleiden bij het verkennen van verschillende woonmogelijkheden. Of het nu gaat om verhuizen naar een appartement, een seniorenwoning of een andere geschikte woning, wij helpen u op weg.

Financiële wijsheid

Financiële zaken kunnen soms ingewikkeld(er) worden naarmate we ouder worden. Onze financieel adviseurs zijn er om u te helpen bij het maken van verstandige financiële beslissingen. Het is fijn om samen een financieel plan op te stellen dat past bij uw situatie en toekomstplannen.

Neem contact met ons op 

Naast onze inloopochtenden zijn we altijd bereikbaar om uw vragen te beantwoorden. Aarzel niet om op elk gewenst moment contact met ons op te nemen. Ons doel is om u de ondersteuning te bieden die u nodig heeft om met vertrouwen de volgende stappen te zetten in de vastgoedmarkt.

Bij Ditters zijn we gedreven om senioren te helpen om comfortabel en vol vertrouwen te wonen. We kijken ernaar uit om u persoonlijk te ontmoeten en samen uw woonwensen te verwezenlijken. Samen creëren we de perfecte woonomgeving die bij u past.

Ditters Seniorenweken: Onderweg  naar comfortabel wonen

Nieuws

Woonregisseurs: Terug van weggeweest

De lang gekoesterde wens van Sander en Daphne ging eindelijk in vervulling. De randstad verrui...

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseur: Van retro hokjes met label E, naar ruimte met label A

Het energielabel is van E naar A+/A++ gegaan, dankzij de genomen maatregelen.

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseurs: Een geüpgraded appartement

Alles in het appartement was degelijk maar verouderd. In een korte tijd is veel aangepakt.

Lees verder Chevron black btn

Een huis van (on)schatbare waarde: vrijblijvende taxatieweken

Wij weten hoe belangrijk je huis is. Het is niet zomaar een plek,  het is jouw th...

Lees verder Chevron black btn