Ditters Nieuws

Ditters Woonregisseurs: Badkamer renovatie

Yvonne en Bram wonen al 20 jaar in Ede. Ze begonnen met een huurwoning in een kindvriendelijke wijk en aarzelden geen moment toen er een huis te koop kwam in die zelfde buurt. Bram: “Met onze drie kinderen woonden we erg prettig en hadden we niets te wensen, op een grotere badkamer na. In het ochtend-spitsuur liepen we elkaar behoorlijk in de weg in de krappe ruimte. Ook verlangden we naar een nieuwe moderne look. Bij een afspraak met Ditters voor een tussentijdse check van onze hypotheek die daar loopt, hebben we die wens uitgesproken. Wij zijn echter geen klussers. Daar had Ditters wel een oplossing voor.”

Totaalpakket
Ditters kwam met de suggestie om Ditters Woonregisseurs de verbouwing van begin tot eind te laten regelen. Eind vorig jaar is met behulp van Ditters dan ook bij Bram en Yvonne de badkamer vergroot en volledig gerenoveerd. “Als je samenwerkt met Aart (Ditters Woonregisseurs) krijg je echt een totaalpakket. Aart dacht mee met de indeling, stijl en gaf tips voor leveranciers. We konden gaan kijken bij een referentieproject van de potentiële aannemer. Dan zie je goed wat voor soort vakman je, letterlijk en figuurlijk, in huis neemt. Aart kwam met het idee om de kast op de overloop bij de badkamer te betrekken, om meer ruimte te creëren. Ook over dingen die niet konden, was hij duidelijk. We wilde de leidingen van het toilet weggewerkt hebben in de vloer, maar de opstap werd extra hoog. Daar werden we wel even op gewezen en werd voor ons uitgemeten. Eerlijk en transparant dus.”

Tijdens de verbouwing bleek het bad wat Bram en Yvonne hadden uitgekozen toch niet leverbaar te zijn. “Voordat Aart ons belde met dat bericht had hij al voorwerk gedaan en alternatieve badkuipen gevonden. Zo konden we snel beslissen en liep de renovatie geen vertraging op. Hoewel het ochtend spitsuur steeds minder druk wordt in huis, onze oudste zoon is inmiddels op kamers gegaan, genieten we toch van een mooie en ruime badkamer. “

Met Ditters Woonregisseurs aan je zijde:

  • Heb je één aanspreekpunt tijdens de verbouw.
  • Bespaar je veel tijd,
  • Ben je verzekerd van de inzet van betrouwbare vakmensen;
  • Krijg je een realistische prijsvergelijking.

Klik hier voor meer informatie over Ditters Woonregisseurs en neem contact op. 

Ditters Woonregisseurs: Badkamer renovatie

Nieuws

Ontwikkelingen op de vastgoedmarkt: de ups en downs

De vastgoedmarkt is voortdurend in beweging. Wat speelt er op dit moment?

Lees verder Chevron black btn

De Verzekeringscheckweken: we’ve got you covered

Tussen 27 november en 22 december controleren wij jouw polissen.

Lees verder Chevron black btn

Wat ik zelf doen tegen schade aan mijn opstal of inboedel?

Schade aan de inboedel is het laatste waar je aan wil denken. Hoe voorkom je dit?

Lees verder Chevron black btn

Ditters Seniorenweken: Onderweg naar comfortabel wonen

Bij Ditters begrijpen we de unieke behoeften en zorgen van senioren op de woningmarkt.

Lees verder Chevron black btn