Ditters Nieuws

Ditters Woonregisseurs: Van ruilen komt huilen?

Van ruilen komt huilen? In dit geval zeker niet!

 

Nadat de huidige woning verkocht was, kwamen de verkopers erachter dat de kopende partij zelf ook een erg leuke woning had. Hier en daar waren er wel wat persoonlijke aanpassingen nodig, maar het voldeed absoluut aan meerdere wensen. Met een woningruil tot gevolg.

Toen begon het plannen. Hoe gaan we het doen met de sportruimte? Nu de sportscholen niet open zijn, hadden de bewoners toch wel de wens om de sportruimte naar de toekomstige woning mee te nemen. Maar hoe gaat dit passen? Wat gaan we dan doen met de badkamer en de schuren? Het is best lastig om het je voor te kunnen stellen. Dat begrijpen wij heel goed.

Daar hebben wij onze woonregisseur Aart voor! Hij neemt voor jou de touwtjes uit handen en regelt het contact met de planning, aannemer en schilders. Kortom: alles wat bij een verbouwing komt kijken.

Zo ook bij deze woning. Aan de binnenzijde is alles volledig opnieuw geschilderd; van wanden tot plafonds, deurposten en zelfs de keuken. Daarnaast zijn de badkamermeubels en kranen vervangen. Daar is het niet bij gebleven. Vooral om de woning heen is veel gebeurd. Er is een terras aangelegd met de mogelijkheid om een tarp op te hangen als beschutting tegen de zon. Daarnaast is één van de twee schuren omgebouwd tot privé sportruimte.

‘Alles ging heel voorspoedig. Aart is met ons in de woning gaan kijken en hij zag genoeg mogelijkheden om het naar onze wens te maken. Hij heeft alles voor ons uit handen genomen. De aannemer is uitgezocht, planning is gemaakt en wanneer er toch iets was, dan nam Aart dit over. Een bekende van ons is tegelijkertijd aan een verbouwing begonnen en zij hebben alles zelf geregeld. Dat gaf een hoop stress. Stress waar wij geen last van hebben gehad. Ik vond het fantastisch!’

Kijk voor de voor- en nafoto's onderaan dit artikel. 

De Ditters Woonregisseur:

  • Is jouw aanspreekpunt tijdens de bouw;
  • Bespaart je veel tijd;
  • Verzekert jou van betrouwbare vakmensen;
  • Geeft jou een realistische prijsvergelijking.

Heb jij interesse in onze woonregisseur?

Klik dan hier voor meer informatie of neem direct contact op. 

    

    

    

        

     

     

Ditters Woonregisseurs: Van ruilen komt huilen?

Nieuws

Wat bepaalt de waarde van je huis en wat kan je er aan doen?

Hoe zorgt je er voor dat je huis in waarde stijgt?

Lees verder Chevron black btn

Hoe een aankoopmakelaar de kans op jouw droomwoning vergroot

Ben jij jouw droomwoning misgelopen of wil je graag verhuizen?

Lees verder Chevron black btn

Vuurwerkschade

Hoe zit het precies wanneer jij vuurwerkschade hebt aan jouw auto?

Lees verder Chevron black btn