Ditters Nieuws

Maak je huis lente-proof

Met de winter in onze rug is het nu eindelijk tijd voor de lente. De eerste zonnestralen en lentedagen hebben zich al laten zien en het is tijd om je woning lekker lente-proof te maken!

 

Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak!

De lente is een mooie aangelegenheid om je huis onder handen te nemen en hem van top tot teen goed schoon te maken. Naast je normale schoonmaak-routine is het tijd om de ramen te zemen, de kussens te wassen en apparatuur te reinigen of ontkalken. De lente goed beginnen met een fris huis is altijd een goed idee!

 

Een opgeruimd huis

Wie houdt er niet van een opgeruimd huis? Zeker niet als je binnenkort misschien wel gaat verhuizen. Ga alle kamers een voor een af om te kijken wat de deur uit kan. Geef alles netjes een plekje door spullen te sorteren. Wissel de winterkleding om voor lente- en zomerkleding. Of pak eventueel al wat dozen in voor de verhuizing met spullen die je toch momenteel niet gaat gebruiken. Zoals je winterkleding bijvoorbeeld.

 

Buiten is net zo belangrijk

Voor de groene vingers is de lente het ideale moment om de tuin lekker onder handen te nemen. Het onkruid mag weg, de dorre bladeren mogen weggeveegd worden en misschien kan je wat snoeien. Binnenkort is het tijd om weer lekker buiten te zitten en de tuinstoelen kunnen weer op hun plaats.

 

Bezichtiging

Ga je jouw huis verkopen en heb je binnenkort bezichtigingen? Laat alle gordijnen lekker open en zorg dat er genoeg licht naar binnen komt in de woning. Wist je dat woningen met meer licht sneller verkocht worden dan donkere woningen? De lente is daarom ook het ideale moment voor verkoopfoto’s, alles is licht en heeft een frisse uitstraling. Mede dankzij jouw voorjaarsschoonmaak natuurlijk! Vergeet voor de aankleding van je woning niet om verse bloemen op tafel te zetten en je ramen te lappen.

 

Weten of je huis verkoopklaar is? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

Maak je huis lente-proof

Nieuws

5 reden om een aankoopmakelaar in te schakelen

Om jouw droomhuis te bemachtigen, is snel handelen belangrijk.

Lees verder Chevron black btn

Stappenplan: hoe verloopt de aankoop van een huis?

In dit artikel leiden wij je stap voor stap door het aankoopproces.

Lees verder Chevron black btn

De hypotheekplannen van 2024

De hypotheekplannen voor 2024 zijn grotendeels bekend. Komen er meer mogelijkheden om te lenen...

Lees verder Chevron black btn

Een vooruitblik op de huizenmarkt in 2024: stabilisatie in zicht?

Wij werpen een blik op de dynamiek van de Nederlandse woningmarkt.

Lees verder Chevron black btn