Ditters Nieuws

Maak je huis lente-proof

Met de winter in onze rug is het nu eindelijk tijd voor de lente. De eerste zonnestralen en lentedagen hebben zich al laten zien en het is tijd om je woning lekker lente-proof te maken!

 

Tijd voor een grote voorjaarsschoonmaak!

De lente is een mooie aangelegenheid om je huis onder handen te nemen en hem van top tot teen goed schoon te maken. Naast je normale schoonmaak-routine is het tijd om de ramen te zemen, de kussens te wassen en apparatuur te reinigen of ontkalken. De lente goed beginnen met een fris huis is altijd een goed idee!

 

Een opgeruimd huis

Wie houdt er niet van een opgeruimd huis? Zeker niet als je binnenkort misschien wel gaat verhuizen. Ga alle kamers een voor een af om te kijken wat de deur uit kan. Geef alles netjes een plekje door spullen te sorteren. Wissel de winterkleding om voor lente- en zomerkleding. Of pak eventueel al wat dozen in voor de verhuizing met spullen die je toch momenteel niet gaat gebruiken. Zoals je winterkleding bijvoorbeeld.

 

Buiten is net zo belangrijk

Voor de groene vingers is de lente het ideale moment om de tuin lekker onder handen te nemen. Het onkruid mag weg, de dorre bladeren mogen weggeveegd worden en misschien kan je wat snoeien. Binnenkort is het tijd om weer lekker buiten te zitten en de tuinstoelen kunnen weer op hun plaats.

 

Bezichtiging

Ga je jouw huis verkopen en heb je binnenkort bezichtigingen? Laat alle gordijnen lekker open en zorg dat er genoeg licht naar binnen komt in de woning. Wist je dat woningen met meer licht sneller verkocht worden dan donkere woningen? De lente is daarom ook het ideale moment voor verkoopfoto’s, alles is licht en heeft een frisse uitstraling. Mede dankzij jouw voorjaarsschoonmaak natuurlijk! Vergeet voor de aankleding van je woning niet om verse bloemen op tafel te zetten en je ramen te lappen.

 

Weten of je huis verkoopklaar is? Neem dan contact op met een van onze vestigingen.

Maak je huis lente-proof

Nieuws

Alles wat je moet weten als starter: van koopcontract tot bouwtechnische keuring

Wij nemen je mee langs de veelgestelde startersvragen bij de aankoop van je eerste huis.

Lees verder Chevron black btn

De starterslening: alles wat je hierover moet weten

Ben je klaar om die eerste stap te zetten op de woningmarkt?

Lees verder Chevron black btn

Scheiden en een gezamenlijk koophuis: hoe pakken we dit professioneel aan

We nemen je mee door de belangrijkste zaken bij scheiden en het hebben van een ko...

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseurs: terug van weggeweest

De lang gekoesterde wens van Sander en Daphne ging eindelijk in vervulling. De randstad verrui...

Lees verder Chevron black btn