Ditters Nieuws

Meet-Inn

Je kan meerdere dagen in de week binnenlopen voor een praatje, het nieuws van de dag, een lekkere kop koffie of even helemaal niks. Ook is het mogelijk om een maaltijd mee te eten.

 

Meet-Inn zorgt voor aandacht en een veilig gevoel. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en je leert snel mensen kennen.

 

Tijdens de Corona pandemie is het niet makkelijk geweest. De beperking van sociale contacten is voor een inloopcentrum een behoorlijke uitdaging. Via telefonisch contact, afhaal- of bezorgmaaltijden is Meet-Inn er toch in geslaagd om met de meeste bezoekers contact te houden.

 

Aan Hetty hebben wij gevraagd wat ze met de donatie gaan doen:

‘We hebben in de afgelopen maanden gewerkt aan een vervangingsplan voor de keuken. Het aanbieden van gezonde en gezellige maaltijden is een belangrijk onderdeel van ons programma. Samen eten werkt verbindend en het eten smaakt gewoon beter als je samen aan tafel zit! De huidige keukenapparatuur is aan vervanging toe. We hebben meer dan de helft van het benodigde bedrag bij elkaar gespaard, dus deze donatie is zeer welkom!’

 

De grote wens voor de toekomst is dat er steeds meer mensen de gastvrije ontmoetingsplek weten te vinden. Het bestrijden van eenzaamheid en onze gasten een warm welkom bieden is wat ze willen. Het aanbieden van een gezonde, lekkere maaltijd past daar helemaal bij.

 

Wil je meer informatie over Meet-Inn? Kijk dan op de website.

https://meet-inn.nl/

Meet-Inn

Nieuws

5 zaken waar je rekening mee moet houden wanneer je je eerste huis gaat kopen

Een huis kopen is spannend. Waar moet je rekening mee houden? Wij informeren je graag ove...

Lees verder Chevron black btn

3 stappen om je huis te verduurzamen

Verduurzamen is hot! Wij geven je 3 stappen die jij kunt zetten om hier mee te starten.

Lees verder Chevron black btn

Een woning zoeken in 2022: wat te doen?

Kan je nog meer doen dan zoeken op Funda?

Lees verder Chevron black btn

×

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen