Ditters Nieuws

Ontdek je droomhuis tijdens de NVM Open Huizen Dag

Heb je ooit gedroomd van het vinden van het perfecte huis? De plek waar je je meteen thuis voelt, waar je een leven wilt opbouwen en herinneringen wilt maken? Nou, dan hebben wij goed nieuws voor je! Dé kans om die droom werkelijkheid te laten worden vindt plaats tijdens de NVM Open Huizen Dag. Op 30 september 2023 van 11:00 tot 15:00 zetten de huidige eigenaren van verschillende huizen hun deuren wagenwijd voor je open. Je kunt gewoon binnenlopen zonder afspraak.

1. Wat houdt de NVM Open Huizen Dag precies in?
2. Hoe werkt het?
3. Bekijk de Open Huizen van onze verkopers

Wat houdt de NVM Open Huizen Dag precies in?

Het is een evenement georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars, waarbij huizen die te koop staan hun deuren openen voor potentiële kopers, zoals jij. Het idee is simpel: je krijgt de gelegenheid om op een laagdrempelige manier, meerdere huizen op één dag te bekijken, vragen te stellen en informatie te verzamelen, voordat je beslist of je de woning wilt kopen. 

Hoe werkt het? 

  1. Makelaars bereiden zich voor: NVM-makelaars melden de huizen aan tijdens de NVM Open Huizen Dag. Dit betekent dat de huizen die je bezoekt, allemaal in goede handen zijn.
  2. Verken je opties: Vanaf half september 2023 kun je op Funda de deelnemende huizen bekijken en je eigen persoonlijke route uitstippelen. Zo combineer je een goede wandeling met jouw huizenjacht. 
  3. De grote dag: Op 30 september tussen 11.00 en 15.00 uur zijn de deelnemende huizen geopend en kun je binnenlopen wanneer je maar wilt. Geen haast, geen afspraken. Gewoon jouw tijd, jouw tempo, jouw vragen.
  4. Ontmoet de verkopers: De huiseigenaren staan klaar om je hartelijk te ontvangen. Ze leiden je rond en vertellen je alles over hun huis. Het is een geweldige kans om de sfeer te proeven en te zien of het liefde op het eerste gezicht is.
  5. Beslis in je eigen tempo: Na de bezichtiging ben je vrij om te beslissen of dit jouw toekomstige thuis zou kunnen zijn. Geen druk, geen verplichtingen. Als het niet goed voelt, kun je gewoon verdergaan naar het volgende huis op je lijst.
  6. Onderhandelen: Als je verliefd wordt op een huis, is het slim om na de bezichtiging contact met ons op te nemen om de verdere stappen te bespreken. Dit is het moment waarop je de droom werkelijkheid kunt laten worden!

Bekijk de Open Huizen van onze verkopers.

De NVM Open Huizen Dag is een fantastische kans om je droomhuis te vinden zonder de druk van formele afspraken en tijdschema's. Het is alsof je een hele dag lang door een woonmagazine bladert, maar dan in het echt! Dus, markeer 30 september 2023 vast in je agenda en begin alvast met het plannen van je route.

Of je nu op zoek bent naar je eerste huis, wilt upgraden naar een grotere woning of gewoon nieuwsgierig bent naar wat er op de markt is, deze dag is voor jou. Dus trek je comfortabele schoenen aan, neem een notitieblok mee en ga op avontuur. Wie weet loop je wel je toekomstige droomhuis binnen!

Ontdek je droomhuis tijdens de NVM Open Huizen Dag

Nieuws

Scheiden en een gezamenlijk koophuis: hoe pakken we dit professioneel aan

We nemen je mee door de belangrijkste zaken bij scheiden en het hebben van een ko...

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseurs: terug van weggeweest

De lang gekoesterde wens van Sander en Daphne ging eindelijk in vervulling. De randstad verrui...

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseur: van retro hokjes met label E, naar ruimte met label A

Het energielabel is van E naar A+/A++ gegaan, dankzij de genomen maatregelen.

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseurs: een geüpgraded appartement

Alles in het appartement was degelijk maar verouderd. In een korte tijd is veel aangepakt.

Lees verder Chevron black btn