Ditters Nieuws

Tips om je interieur een nieuw uiterlijk te geven

Is het tijd voor een nieuwe sfeer in huis? Misschien ben je op je huidige interieur uitgekeken of wil je het huis ready maken voor de winter en meer knusheid en gezelligheid creëren zonder hier een al te groot budget aan uit te geven. Hier geven we je tips om een nieuwe look en feel te creëren zonder te hoeven verbouwen.

 

Kussens of tapijt

Koop nieuwe hoezen voor je kussens en geef je inrichting een nieuwe look aan de hand van een leuk kleurtje of door het huis wat meer aan te kleden. Het staat niet alleen leuk, het is ook nog eens lekker praktisch als je thuiskomt van werk en lekker op de bank wilt ploffen. En ben je nog niet in het bezit van een kleed of is de huidige wel aan vervanging toe? Dan is dit een perfecte optie om je huis op te leuken met een mooi vloerkleed.

 

Een nieuw likje verf

Een likje verf doet wonderen. Misschien kunnen je huidige witte muren een opfrisser gebruiken of kies je voor een nieuw kleurtje om gelijk een nieuwe sfeer in huis te creëren. Het hoeft niet meteen je hele huis te zijn, maar begin met een halve muur. Met een leuke kleur die past bij je vernieuwde inrichting zit je al gauw goed!

 

Schuiven met je meubels

Heb je er al aan gedacht om je huidige interieur een nieuw plekje te geven? Door te schuiven met je meubels heb je binnen no time iets nieuws gecreëerd zonder hier ook maar iets aan uit te hoeven geven. En is er geen ruimte voor je grote meubels om ergens anders te staan? Kijk dan eens of je je accessoires kunt mixen en ze op een andere plek te zetten. Denk er ook eens over na om met laagjes te werken en zo een nieuwe sfeer te creëren.

 

Kamerplanten 

Het hebben van kamerplanten heeft vele voordelen: het vult dat kale hoekje in je huis, het geeft extra zuurstof, het is bewezen stress te verminderen én het is een mooie accessoire in je woning. Kamerplanten geven net dat extra beetje uitstraling. En voor degene zonder groene vingers zijn er kunstplanten. Handig!

 

Wanddecoratie
Decoratie aan je muren is  een leuke manier om je huis een nieuw uiterlijk te geven. Denk hierbij aan fotolijsten, van groot naar klein, wandplanken met mooie accessoires of een toffe spiegel die je huis direct groter laat lijken. Allemaal manieren om te spelen en het biedt net even dat beetje extra.

 

Heb je nog meer inspiratie nodig? Ga dan snel naar Woonwinkel DOK2 op de woonboulevard in Veenendaal. Bekijk alle prachtige meubels en woonaccessoires of boek een gratis afspraak met de styliste.  

Tips om je interieur een nieuw uiterlijk te geven

Nieuws

Woonregisseurs: Een geüpgraded appartement

Alles in het appartement was degelijk maar verouderd. In een korte tijd is veel aangepakt.

Lees verder Chevron black btn

Een huis van (on)schatbare waarde: vrijblijvende taxatieweken

Wij weten hoe belangrijk je huis is. Het is niet zomaar een plek,  het is jouw th...

Lees verder Chevron black btn

Dubbele woonlasten: hoe pak je dit aan?

Gefeliciteerd met het vinden van je droomwoning! Maar wat als je oude woning later wor...

Lees verder Chevron black btn

5 reden om een aankoopmakelaar in te schakelen

Om jouw droomhuis te bemachtigen, is snel handelen belangrijk.

Lees verder Chevron black btn