Ditters Nieuws

Tips om je interieur een nieuw uiterlijk te geven

Is het tijd voor een nieuwe sfeer in huis? Misschien ben je op je huidige interieur uitgekeken of wil je het huis ready maken voor de winter en meer knusheid en gezelligheid creëren zonder hier een al te groot budget aan uit te geven. Hier geven we je tips om een nieuwe look en feel te creëren zonder te hoeven verbouwen.

 

Kussens of tapijt

Koop nieuwe hoezen voor je kussens en geef je inrichting een nieuwe look aan de hand van een leuk kleurtje of door het huis wat meer aan te kleden. Het staat niet alleen leuk, het is ook nog eens lekker praktisch als je thuiskomt van werk en lekker op de bank wilt ploffen. En ben je nog niet in het bezit van een kleed of is de huidige wel aan vervanging toe? Dan is dit een perfecte optie om je huis op te leuken met een mooi vloerkleed.

 

Een nieuw likje verf

Een likje verf doet wonderen. Misschien kunnen je huidige witte muren een opfrisser gebruiken of kies je voor een nieuw kleurtje om gelijk een nieuwe sfeer in huis te creëren. Het hoeft niet meteen je hele huis te zijn, maar begin met een halve muur. Met een leuke kleur die past bij je vernieuwde inrichting zit je al gauw goed!

 

Schuiven met je meubels

Heb je er al aan gedacht om je huidige interieur een nieuw plekje te geven? Door te schuiven met je meubels heb je binnen no time iets nieuws gecreëerd zonder hier ook maar iets aan uit te hoeven geven. En is er geen ruimte voor je grote meubels om ergens anders te staan? Kijk dan eens of je je accessoires kunt mixen en ze op een andere plek te zetten. Denk er ook eens over na om met laagjes te werken en zo een nieuwe sfeer te creëren.

 

Kamerplanten 

Het hebben van kamerplanten heeft vele voordelen: het vult dat kale hoekje in je huis, het geeft extra zuurstof, het is bewezen stress te verminderen én het is een mooie accessoire in je woning. Kamerplanten geven net dat extra beetje uitstraling. En voor degene zonder groene vingers zijn er kunstplanten. Handig!

 

Wanddecoratie
Decoratie aan je muren is  een leuke manier om je huis een nieuw uiterlijk te geven. Denk hierbij aan fotolijsten, van groot naar klein, wandplanken met mooie accessoires of een toffe spiegel die je huis direct groter laat lijken. Allemaal manieren om te spelen en het biedt net even dat beetje extra.

Tips om je interieur een nieuw uiterlijk te geven

Nieuws

Vuurwerkschade

Hoe zit het precies wanneer jij vuurwerkschade hebt aan jouw auto?

Lees verder Chevron black btn

Snelheidsduivels met een elektrische fiets

Is een opgevoerde elektrische fiets verzekerd bij het veroorzaken van schade?

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseur: Het bos in onze achtertuin

Op de badkamer en het toilet na was het hele huis nog kaal. Waar begin je dan?

Lees verder Chevron black btn

De trending verhuurmarkt

Hoe kan jij hier je voordeel mee doen?

Lees verder Chevron black btn

×

Wat is mijn huis waard?

Direct berekenen