Ditters Nieuws

Woonregisseurs: terug van weggeweest

De lang gekoesterde wens van Sander en Daphne ging eindelijk in vervulling. De randstad verruilen voor de stad van Sanders jeugd, Ede. Aan de Veluwe, zodat ze in de weekenden lekker met hun twee kinderen van de natuur kunnen genieten. In een mooie vrijstaande woning, vonden zij de sfeer die ze in hun nieuwbouwhuis misten.

Nadat Daphne op de website van Ditters had gelezen over onze Woonregisseur Aart, hebben ze contact opgenomen. ‘’Wat een goede dienst, ik had er nog nooit van gehoord. Vanwege de afstand en ons gezinsleven, was het voor ons niet haalbaar om steeds heen en weer te rijden om aanwezig te zijn bij de klussen die gedaan zouden worden. Het was daarom belangrijk dat Aart zou kunnen op het moment dat we de sleutel hadden ontvangen. En dit lukte.’’

Er is enorm veel opgepakt door Aart en zijn partijen. Op zolder is een dakkapel geplaatst, de oude zonnepanelen zijn verwijderd en het dak is gereinigd en gecoat. Daarnaast plaatsten ze extra muren om twee kamers en een handige bergruimte te maken. De eerste verdieping is voorzien van een nieuwe badkamer, lekkage door slechte kitranden is verholpen en de kinderen hebben prachtig fotobehang op de muur. In de slaapkamer van Sander en Daphne is een mooie op maat gemaakte kast geïnstalleerd.

Dat is nog niet alles: op de begane grond is ook enorm veel werk verzet: een nieuwe keuken, vloer en vensterbanken en het dak van het schuurtje is vervangen. Samen met dit alles zijn grote delen van het hele huis ook gestuct en geschilderd.

Op het moment dat je gaat beginnen, wil je alles goed hebben. Daardoor kwamen er nog wat dingen bij, en toch hebben ze alles in een hele korte tijd, zo’n 6 weken, voor elkaar gekregen. ‘’Voor de kerst zaten we in het nieuwe huis en konden de kinderen na de vakantie starten op hun nieuwe school. Daarom was de dienst Woonregisseurs echt perfect. Wij hadden zo veel te regelen om hier te kunnen starten: scholen en opvang voor de kinderen onder andere, dus het was super fijn dat Aart dit hele project voor ons uit handen nam. De reistijd vanuit Pijnacker was niet ideaal, dus we hingen bijna dagelijks met Aart aan de telefoon. Hij regelde het allemaal en kwam met hele handige tips. Zoals het vlak stucen van de ronde wand, zodat er überhaupt een tv-meubel opgehangen kon worden.’’

‘’Wij raden Aart als Ditters Woonregisseur zeker aan iedereen aan!’’

Bekijk de voor- en na foto’s van de verbouwing onderaan dit artikel.

De Ditters Woonregisseur:

  • Is jouw aanspreekpunt tijdens de bouw;
  • Bespaart je veel tijd;
  • Verzekert jou van betrouwbare vakmensen;
  • Geeft jou een realistische prijsvergelijking.

Heb jij interesse in onze Woonregisseur?

Klik dan hier voor meer informatie of neem direct contact op. 

    

                                

    

    

    

    

    

    

    

                               

    

Woonregisseurs: terug van weggeweest

Nieuws

Alles wat je moet weten als starter: van koopcontract tot bouwtechnische keuring

Wij nemen je mee langs de veelgestelde startersvragen bij de aankoop van je eerste huis.

Lees verder Chevron black btn

De starterslening: alles wat je hierover moet weten

Ben je klaar om die eerste stap te zetten op de woningmarkt?

Lees verder Chevron black btn

Scheiden en een gezamenlijk koophuis: hoe pakken we dit professioneel aan

We nemen je mee door de belangrijkste zaken bij scheiden en het hebben van een ko...

Lees verder Chevron black btn

Woonregisseur: van retro hokjes met label E, naar ruimte met label A

Het energielabel is van E naar A+/A++ gegaan, dankzij de genomen maatregelen.

Lees verder Chevron black btn