Mijn favorieten

TAXATIES

Wil je de waarde weten van je woning? Een taxatie van Ditters Makelaars geeft hier antwoord op.

Al onze taxateurs zijn gecertificeerd en lid van de NVM. Wij zorgen daarmee voor de hoogste kwaliteit, waardoor we 100% zeker kunnen stellen dat onze taxatierapporten worden geaccepteerd door iedere in Nederland actieve geldverstrekker.
Daarbij zijn onze taxateurs zeer goed op de hoogte van de laatste markontwikkelingen en de regionale situatie.
Of je nu een huis, appartement, villa of kavel wilt laten taxeren, wij zorgen voor een perfect taxatierapport.

Maar de reden waarom je de waarde wilt weten van je woning kan natuurlijk wel verschillen.
Een taxatie kun je nodig hebben omdat je een huis hebt aangekocht en een financiering nodig hebt, of omdat je je huidige hypotheek moet oversluiten. 
Overweeg je je huis te gaan verkopen, dan heb je in principe geen taxatierapport nodig en kunnen we vrijblijvend bij je langs komen om een waardebepaling te doen.
Voordat je ons de opdracht tot taxatie verstrekt, zullen we altijd eerst vast stellen wat de reden is en of er daadwerkelijk een taxatie moet worden verricht.

Steeds meer geldverstrekkers verplichten gevalideerde taxatierapporten.
Dit betekent dat onze rapporten goedgekeurd dienen te worden door speciale instituten die onze rapporten controleren en fraude tegen gaan.
Wij werken samen met het NWWI en de Taxateursunie de grootste validatie instituten van Nederland. Op deze wijze ben je gegarandeerd van een taxatierapport van de hoogste kwaliteit.

Onze taxatietarieven zijn scherp en altijd inclusief BTW, kadasterkosten, en validatiekosten. Zodat je ook bij onze taxaties precies weet waar je aan toe bent en niet met onverwachte kosten geconfronteerd wordt.

Wil je ook een scherp tarief, neem dan contact met ons op voor een op maat gemaakte offerte.